onsdag 15. oktober 2014

Blått sengeteppe

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Finn blått sengeteppe nå på Kensaq. Pynt sengen med et lekkert sengeteppe ! Sengeteppe til enkeltseng og sengeteppe til dobbeltseng. Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen. Et vakkert sengeteppe gir harmoni og et rent inntrykk på soverommet ditt. Vi vet at det er detaljene som gjør de store forskjellene innen innredning, og et pledd på sengen kan få et upersonlig soverom til å føles herlig innbydende.


Her finner du flust av sengetepper til soverommet ditt. Et sengeteppe er en smart måte å live opp innredningen på soverommet på. Handle trygt på jotex. Dekket av et sengeteppe vil sengen fremstå ryddig og bidra til å skape orden i rommet.


Blått sengeteppe

Når sengen er redd opp delikat frister det enda mer å legge seg. Kan brukes som sengeteppe til enkeltseng eller som et stort pledd. Finnes også til dobbeltseng.


Dyner, puter, sengetøy, laken, putevar. Alle våre kroppsnære tekstiler er øko-tex godkjente. Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier. I økologisk bomullsperkale og har fargesterkt, blått mønster.


Blått sengeteppe

Polstret med hypoallergen polyester. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Kjøp sengeteppe hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Pynt med lekre puter og hele rommet vil få et løft! Vakre sengetepper og pledd til enkelt- og dobbeltsenger i farger og materialer som passer til enhver smak og stil får du hos bonprix.


Blått sengeteppe

Velg blant mengder av sengetepper til dobbeltseng i ulike farger og materialer. ELINA sengeteppe - Enkeltseng 180x2cm. Re opp sengen med et sengeteppe i fløyel som gir rommet en vakker glans og myk følelse.


Materiale: 1 polyester. De nøytrale fargene som grått og hvitt har antakelig nådd toppen av sin høyde. Nå ønsker vi mer farge inn i våre hjem, og også dette året er blått i alle nyanser en klar trend!


Blått er en klassisk farge i innredningen som de fleste føler seg komfortabel med. Det er et lite sted like utenfor Boston, Massachusetts som heter Lexington. Når du besøker denne lille vakre byen er det vanskelig å tenke seg at dette stedet var.


Mykt og elegant sengeteppe med en bred bord i fløyel som kanter dette vakre sengeteppet. Et eksklusivt sengeteppe i duck egg blått , som med sitt design med små firkanter mot den brede borden gir et svalende og luksuriøst uttrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg