onsdag 15. oktober 2014

Magnetisk folie

Da laminerer vi først området som skal dekoreres med en sort magnetfolie og trykker deretter på en magnetisk folie , som kan festet på den sorte magnetfolien. Reklame som er laget på denne måten kan lett tas bort, og skader ikke underlaget slik alminnelig selvklebende folie gjør. Hvit magnetisk folie.


Magnetisk folie kan bl. Gjør et magnetskilt eller flott magnetisk tavle m. Rask leveranse (3-dager).

Kjøp magnetfolie her. Selvklebende folie i metermål, best kvalitet for lavest mulig pris. Folie i den lengden du ønsker. Sandblåst-, whiteboard-, magnet-, tavle-, carbon - til alle formål.


Sort selvklebende folie. Gjør en overflate om til en magnetisk flate. Begge folier kan skjæres med en hobbykniv. OBS: Den magnetiske folien er IKKE selvklebende!

Selvklæbende hvid magnetisk whiteboard folie Selvklæbende magnetisk whiteboard folie i metermål. Den magnetiske whiteboard leveres som en samlet folie , med en kraftig klæber der kan hæfte på de fleste overflader. Herunder også plastik og affaldscontainere, som ellers kan være et problem for nogle klæbere at hæfte på. Flot og praktisk løsning, som ikke kræver monteringskundskaber, og som kan bruges igen og igen.


Det er muligt at printe direkte på de hvide magnet ruller eller der kan lægges folie på de naturbrune varianter alt efter ønske og behov. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Kjempe utvalg av kraftige magneter og magnetiske løsninger. Adresse til selskapet.


Les mer på. Det oppnås med en tynn film fylt med mikro nikkelpartikler i en spesiell olje. Veggmaling som er magnetisk , og tavlemaling, blir stadig mer populært, og den kan påføres både tapet og strie, samt på sponplater og gipsplater. Etter maling er det også mulig å tapetsere med for eksempel fototapet.


Se under beskrivelsen av magnetmaling for forbehandling og grunning av overflater. Den magnetiska whiteboarden kommer som een folie , med ett starkt lim som kan häftas på de flesta ytor. Men det er stadig mere end rigeligt til de flestes behov.


Vidste du, at du selv kan lave magnet bogstaver med magnetark med selvklæb? Noen folierer sin bil fordi de ønsker annen farge eller design, andre folierer fordi de vil beskytte bilen sin med folie for å bevare den.

Du kan også legge til en egen middagskolonne. Holdestyrke cirka gram per kvadratcentimeter. Tykkelse cirka 5mm. De magnetiske folier er meget nemme at montere og kan genbruges igen og igen, hvis målstyringstavlen skal laves om.


Kan let skæres eller klippes til så de rette mål opnås. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Enkelte folier har magnetiske egenskaper, eller vi kan kombinere en magnetisk folie med en annen folie eller film. Da vil den brukes for å fremme et budskap eller en kampanje for en kortere periode. Vi kan bygge flere lag magnetfolie og film, som er veldig lett å ta av og på.


Dog anbefales det at afmontere magnetskilte ugentligt for at skåne bilens lak. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Staples whiteboardtavle glassemaljert, 4x 6mm, hvit hos staples.


Bestill online i dag. Bemærk: Der kan ikke skrives på magnetfolien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg