tirsdag 28. oktober 2014

Jotun tak 02

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Krittende, smittende og porøse underlag: Bør børstes og så grunnes med JOTUN Heftgrunning Universal.

Tak misfarget av sot, nikotin e. Grunnes med JOTUN Kvist- og sperregrunning. Rengjøring av søl JOTUN Spesial wipes anbefales for å rengjøre søl. Marine, Protective and Powder Coatings.


JOTAPROFF Primadekk 02. Jotaproff Primadekk er en vanntynnet helmatt takmaling med god dekkevne som gir et skjoldefritt resultat. Ingen løsemidler, ingen skadelig avdamping, ingen malingslukt.


Gir et matt og skjoldfritt tak. Malingen brukes som mellom- og toppstrøk, og gir en flott matt finish til taket ditt.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Tak , Innendørs, 2. Egenskaper: Lett å påføre, gir garantert dekk i to strøk og gir et perfekt, skjoldfritt sluttresultat. Bruksområde: Under- og dekkstrøk i slette tak , som f. LADY Perfection Takmaling. Skap en fin helhet i rommet ved å velge riktig farge i taket. Jotaplast er ikke noen særlig god maling.


Selv synes jeg også blir for blankt på takplater. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Den er utvilket i samarbeid med Norges Astma og. Dessuten er den også miljømerket med både Svanen og Blomsten. Informasjon om butikken. Det har lenge vært vanskelig å finne en virkelig fin hvit farge å beise med.


Helsevennlig maling -anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF). Hvitt er ikke hvitt, og det å finne akkurat den riktige hvite fargen for vegg og tak er en kunst. Den har meget god dekk og gir et skjoldefritt resultat. Benyttes som mellom- og toppstrøk i tak.


SENS har ingen malingslukt eller skadelig avdamping.

Brukes som toppstrøk i slette tak , f. Sens Tak gir et fint, jevnt resultat. Til paneltak brukes det Sens eller 30. Sot, støv og skitt setter seg lettere i en matt maling.


Glansgraden Gjør flaten lettere å vaske ren. Tilsvarende kommer eventuelle feil i underlaget frem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg