fredag 18. juli 2014

Sokkel til kjøkken

Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt.


Finn laveste nettpris her. En sokkel på kjøkkenet er viktig – både i forhold til å stabilisere kjøkkenet samt sørge for at elementene på kjøkkenet ditt er i vater. En kjøkkensokkel har også vesentlig betydning for designuttrykket, som absolutt ikke må undervurderes.

Sokkelbein og dekksokkel. Grandekjøkken monteres med justerbare sokkelbein og dekksokkel. Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud.


Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger.

Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig. Kjøkkenet er midtpunktet i mange boliger. I en tid da kjøkkenet brukes til koselig samvær med venner og familie, må kjøkkenet fungere.


Vår kjøkken -darling er oppdelt i kjøkkenserier og har sin egen unike historie. Justerbar fra 1til 1cm. Det være seg skuffesett, sokkel eller annet tilbehør til kjøkkenet. Bygg ditt eget kjøkken Et kjøkken bør være praktisk og organisert.


Vi hjelper deg med råd og alt du trenger for en ny kjøkkeninnredning. Du kan planlegge og designe kjøkkenet ditt ved hjelp av vår byggeplanlegger. En fast sokkel giver dit køkken et flot og elegant finish. Vælger du at få en fast sokkel , har du mange valgmuligheder i forhold til materialer og udtryk.


Du kan vælge at få lavet en sokkel i samme materiale som dine fronter, du kan vælge en anden farve eller fronttype, eller du kan vælge at få lavet en sokkel i aluminium. En helt vannrett sokkel til det nye kjøkkenet er en forutsetning for suksess. Kommer du godt i gang med sokkelen, er det i virkeligheten en forholdsvis enkel oppgave å lage et kjøkken selv.


Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå. Gjennomførte innredningsløsninger.

Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Se vårt utvalg av lister, dekksider og sokler, og finn det designet som passer ditt Epoq- kjøkken best. Møbler til skole, barnehage, kontor, konferanserom og helsesektoren. Nettsiden benytter informasjonskapsler for å analysere trafikk og forbedre brukeropplevelsen.


Man kan velge å sette det bort, eller man kan gå løs på oppgaven selv. Det siste kan være både gøy og spare deg for en del utgifter. Her har du en beskrivelse av hvordan du skal gå frem når du skal montere kjøkken.


Selvklebende sokkel folie til montering på sokkelen på kjøkkenet eller lignende. Folien er laget av plast og er ca. Hvis din sokkel er mindre 20cm kan du lett kutte folien med en hobbykniv.


Derfor finnes det også et hav av forskjellige kjøkken , alt fra ganske små, billige kjøkken , til store kjøkken med kjøkkenøy og spiseplass. Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss. Plasser sokkel foran innredning Ved frisider benyttes sokkelgavl, og samme prinsipp slik at klipsene flukter og press benyttes (pkt.4) sokkel på plass 6. Bruk enten et overskudd av en sokkel (bakkantsokkel) som sokkelstøtte, eller sett på et ekstra sokkelben og før frontsokkelen helt inn til veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg