fredag 4. juli 2014

Ferm living pute

Ferm Living Pute - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Finn laveste nettpris her.

With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. Putetrekket er i høy kvalitets bomull, med et fengslende mønster på fremsiden. Passer utmerket for alle. Med Corderoy fløyelsputer fra ferm living kan du ønske det rillede tekstilet hjertelig velkommen tilbake etter å ha vært glemt i flere år.


Puten er laget i en blanding av ull og bomull, noe som gir en rustikk kvalitet. Puten har et flerfarget geometrisk mønster som er enkelt å mikse og matche med andre innredningsdetaljer! Utvalget er både til dem som elsker farger, men bestemt også til dem som er ville med grafiske mønstre, tern og streker.

Moderne design med et snev av middelalderens sjarm i tråd med deres skaandinaviske designarv. Retro design og god kvalitet kjennetegner dette merket. Alle tekstil-produktene er i økologisk bomull og putene har dunfyll. Alt i ferm Living design! Hos Lirum Larum Leg kan du bl.


Living wallsticker, pute og tapet til lave priser. Kjøp ferm Living produkter online. Vakker pute produsert i tre unike lag, kjent for elastiske evner, og med en høy prosentandel av ull, har trekket på denne puten en myk, polstret følelse til den. Et geometrisk mønster med 3D-effekt har blitt strikket inn i materialet, noe som gir puten et ekstra eksklusivt utseende som passer til din sofa, favorittstol eller seng. Hvis du har vært i København kan du med sikkerhet kjenne deg i gjen denne puten.


Puten er av bomullskanvas og har sjarmerende broderier som illustrerer kjente og kjære steder i København. LIVINGs Salon- puter er inspirert av den dekadente stemningen i franske salonger. En knippe herlige og fargerike overskuddstekstiler fra motebransjen har blitt sydd om til en eklektisk kolleksjon puter som kun kommer i et begrenset opplag. Kurv, Chambray blå, fra ferm LIVING. Kjempefin kurv i økologisk bomullschambray.


Kurven kommer i en lekker blåfarge, og er utstyrt med praktisk bærestropp.

Bruk av vlieseline mellom bomullsstoffet gjør kurven ekstra slitesterk, og den kan fint brukes som både skittentøyskurv, veske eller som ekstra oppbevaring i hjemmet. Fra det danske merket finner du populære produkter med fokus på funksjonalitet og autentisk design. Fra den populære Ripple-serien til plantekasser, tepper og sesongens nyheter - alt med et grafisk touch. Man trenger ikke å ha barn i hus for å like de lekne putene med ulike fargerike design på.


Vi er lagerførende og sender fra dag til dag. Nyheter Designstjerner. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Bredde 50cm, Høyde 50cm,. Vi har det du vil ha!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg