torsdag 24. juli 2014

Kunstig orkide

Evigvarende interiør? Ambiplants har ekte bambusstammer. Vi har et bredt sortiment av planter, blomster og hagerelaterte produkter til gode priser.


En kunstig Orkide derimot, den kan tåle det meste og du trenger ikke være redd for at gjestene dine legger merke til at du ikke har en eneste orkide som blomstrer. Ved å anskaffe noen kunstige planter kan du på en enkel måte fortsatt ha det grønt og levende hjemme uten at du for den saks skyld må bruke tid på vanning og stell. Høyden på planten er 70cm. Passer både hjemme og på arbeidsplassen!


Leveres inkludert potte. Vi har rask levering og du kan også hente i butikk. Lag en hjemmekoselig atmosfære med grønne vekster. Blomstrer og holder seg fin år etter år. Det syns knappt nok at dette er en kunstig plante!


Kunstig orkide

Er din ekte orkidé avblomstret, så er denne perfekt til å sette i krukken mens du venter på ny blomstring. Ingen som kan se forskjell! De kunstige blomstene og plantene våre lukter ikke som ekte vare, men gjør mye med stemningen hjemme likevel.


Dessuten visner de jo aldri. Pass på å ha flere typer silkeblomster på lager, så kan du bytte dem ut når du vil forandre litt på stilen. Kunstig orkidé, en gren.


Vi har altid over forskellige kunstige orkideer. Hos Interiøret finner du det beste fra de beste interiørmerker. Alltid stort utvalg og god service.


Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Nydelig kunstig orkide fra Lene Bjerre.


En nydelig orkide som virkelig pynter opp ditt hjem. De kunstige orkideene holder høy kvalitet og ser naturlige ut. Finnes i flere størrelser.


Naturtro og dekorative, perfekte for deg som er allergiker eller rett å slett ikke har så grønne fingre. Hos Kid finner du en mengde kunstige planter og silkeblomster av høy kvalitet. Disse kunstige orkideer er noget af de bedste på market, vi går efter god og naturtro kvalitet til en god pris. Innred med planter og få økt trivsel. Bestill fra vår nettbutikk i dag!


Kunstig orkide

Vil du unngå å bruke tid og krefter på å vanne plantene dine? Hvis svaret er ja, er det opplagt å kjøpe naturtro, men kunstige planter. På den måten unngår du å vanne plantene, men går ikke glipp av deres vakre utseende.


Se nærmere på utvalget vårt og finn de kunstige plantene du liker best. Europris - Mer til overs!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg