tirsdag 15. juli 2014

Beis til hus

Velkommen til Kensaq. Finn beis til hus i dag! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling?


Beis til hus

Da kan TREBITT-produktene. Vanligvis er det lite tjære i denne typen beis , og du står mye friere etterpå til å gå over til vanlig beis , og eventuelt maling om du ønsker det, sier Venås. Har du et nytt og umalt hus står valget i dag altså mellom maling og beis.


En grunn til å holde seg til beis , er at en beiset vegg alltid vil puste uansett hvor mange ganger du beiser. En isolert yttervegg i et hus må nemlig alltid være tettere på innsiden enn på utsiden. Beis er en overflatebehandling som trenger inn i veden og lar treets struktur og overflate være synlig.


Hus som er behandlet fra før med maling, dekkbeis eller beis skal ikke grunnes. Hus som fra før er beiset kan påføres ny beis , dekkbeis eller maling. Hus som tidligere er dekkbeiset kan dekkbeises eller males.


Hus som er malt kan bare males eller påføres dekkbeis som er spesielt beregnet for malte flater. Velger du Trebitt beis står du fritt til å senere velge en mer dekkende behandling med dekkbeis eller maling. I motsatt tilfelle, kan du ikke velge beis hvis huset først er malt.


Beis til hus

Tenkt derfor godt gjennom hvilket utseende du er på jakt etter, før du velger utendørs behandling av din nye bolig. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Maling, beis eller dekkbeis?


Beis er en transparent overflatebehandling som lar treverkets struktur og overflate være til dels synlig. Strukturen vil avta noe for hver behandling, mens beisfargen blir kraftigere for hvert nytt strøk. Beis er lett å påføre og har et påføringsintervall fra 1-år avhengig av klima. Fukt, regn og duggfall kan være en utfordring når det males, dekkbeises eller beises på høsten.


Beis til hus

Når temperaturen ute blir lavere og fuktigheten høyere bruker maling, dekkbeis og beis lenger tid på å tørke, forteller Kristian Sæther, merkevaresjef i Jotun, til Dinside. Men det er absolutt mulig å gjøre - bare du tar visse. Med beis fremhever du treets struktur og ådring, og det naturlig fargespillet kommer frem. Bestanddeler i beisen trenger noe inn i veden og gir en tynn overflatehinne som beskytter veden mot lys og vekslende fuktighet.


Egnet til : Beis er egnet til nytt og gammelt treverk. Men selv om du har lyst på det som i øyeblikket er mest moderne, kan det være lurt å huske på at vi har et slags felles ansvar for utendørsmiljøet. Hvis du vil skifte husfarge bør du heve blikket og vurdere om fargen du ønsker deg passer inn i nabolaget og området. Ta gjerne en prat med naboen – ditt hus kan være hans utsikt. Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid.


Kledningen må være tørr når du begynner å beise. Stryk ut beisen på maks 2–bord av gangen i hele bordets lengde for å unngå skjolder. Husk å mette endeveden (flere strøk vått-i-vått).


Unngå å beise i fuktig vær eller i direkte i sollys. Tips og råd til deg som skal bygge hus , hytte eller garasje eller pusse opp. Svenske Folksam har testet beis og maling over to år.


Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Hus og bygg Hus og bygg Hus og bygg Belysning Brannsikring Byggevarer Dør og vindu Garderobe og.


Utemaling, - beis og -olje. Detaljerte prisestimater gis ved at en eller flere malere kommer og ser på ditt hus og ditt hus , for deretter å regne ut et estimat og et pristilbud for ditt prosjekt. Om man skal male et hus , som ved andre typer prosjekter, er det viktig at man finner en erfaren og konkurransedyktig maler som kan ta jobben.


Tyrilin Tjærebeis benyttes på nytt, ubehandlet, impregnert eller tidligere tjærebeiset utendørs treverk. Tyrilin skal påføres rett på treverket uten oljegrunning som første strøk. Mange huseiere ønsker å fremheve og bevare trestrukturen i panelet og velger det vakre utseendet beis gir.


Dette har særlig blitt en trend for moderne hus. Kombinasjon av transparent farget treverket, glass og betong understreker det arkitektoniske utseende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg