torsdag 17. juli 2014

Interiør kobber

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Det er svært populært å drysse interiøret med gull, kobber og sølv.


Denne interiørtrenden gir rommene en lun stemning på kalde kvelder.

Tenk mykt mot hardt og kaldt mot varmt når du innreder, og ikke vær redd for å blande materialer og strukturer. Det er ofte de små forskjellene som gir hjemmet ditt det lille ekstra. Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt eget uttrykk og stil.


Trendy interiør i kobber. Du skal ikke være redd for å kjøpe tilbehør i kobber og messing denne sesongen. Det er i interiørets detaljer du skaper et personlig hjem. Se vårt utvalg av sesongens puter, tekstiler, vaser og lysholdere og sett sammen din egen stil.


Detaljer som gjør en forskjell.

Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris. La personligheten din skinne igjennom med interiøret. Alt av interiør og dekorasjon til din bolig. Gjør stuen klar til filmkvelden med levende lys i telysholdere og koselige pledd. Ta med naturen inn i stuen med dyreskinn og grønne planter i vaser og blomsterpotter.


Interiør til hjemmet. Bohus har er stort utvalg av interiør. Få inspirasjon hos Bohus.


Bytt ut den gamle taklampen over spisebordet med en variant i kobber , og sett frem lysestaker i kobber på stuebordet for å få stilen. Den stilrene taklampen er inspirert av tåke, og den sandblåste glasskuppelen skaper en kul tåkeaktig effekt. Kobber er det eneste fargede metallet ved siden av gull. Det er lett å forme, og fordi det har høy termisk ledningsevne brukes det ofte i kasseroller. Rent kobber er mykt, derfor legeres det gjerne med andre grunnstoffer for at det skal bli hardere, og slik får vi for eksempel messing.


CONCRET INTERIØR NETTHANDEL AS. En vakker detalj til entreen…. Har du sett knaggene og kleshengerne vi. Julestjerne med klassisk design i kobberfarget metall.

Disse informasjonskapslene inneholder ikke personlig informasjon. Ved å godta innhold nedenfor godtar du bruken av disse informasjonskapslene. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering.


Besøk vår nettbutikk idag! Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Vi hos glassoginterior.


Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg