mandag 7. juli 2014

Arcanol maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Grunningen kan også benyttes som toppstrøk, og gir da et silkematt utseende. Arcanol brukes jo gjerne som grunning for Bengalack - men kan også benyttes som toppstrøk. Svaret på spørsmålet dit, gir kanskje seg selv avhengig av hvilken finish du ønsker : Arcanol er matt, Bengalack er blank Arcanol leveres i et antall ferdigblandede farger, mens Bengalack kan mixes i den farge du ønsker.


Arcanol maling

Produktet kan med fordel til og med benyttes til å ta vekk skitt, salt og løs rust fra metalloverflater samt til å tynne ut Hammerite maling ved påføring med malingssprøyte. Dette er det beste utgangspunktet du kan få dersom du vil skape en flott overflate som varer lenge. Metallgrunningen er spesielt utviklet for metall, og gir god rust. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.


Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Ja, det finner du på Maxbo. Tekniske databla Sikkerhetsdatabla FDV finner du her.


Arcanol maling

Maling og lakk til bruk på metall. Here you can find datasheets and documentation. Utviklet for rust- og korrosjonbeskyttelse. Tapet, maling , gulvbelegg, bil og båt er våre ekspertområder på Malerstua. Vi har også et bredt utvalg av tepper, sparkel, murmaling, impregnering, og løsninger mot skadedyr.


Du finner oss i kort avstand fra Oslo sentrum. Værbestandig og har god vann- og kjemikaliebestandighet. Fjern all rust, løs maling , fett og andre forurensninger. Benyttes innvendig og utvendig. Eksisterende maling mattslipes.


Skal du male tak er det viktig med riktig maling – og vi er her for å hjelpe deg. Velg blant vårt utvalg av takmaling fra kjente merkevarer som Jotun Lady eller. Jeg la stangen ned og gikk på med vinkelsliper med stålbørste. Da all løs maling var fjernet påførte jeg et strøk etsprimer, deretter et strøk arcanol og sluttelig to strøk Bengalakk. Ved påsketider i år hadde jeg stangen påny nede.


Den var ganske så grønn på skyggesiden. Men etter en omgang med såpe og høytrykkspyler var den. Produktsjef Tove Fevang i Jotun forteller at Bengalack kan påføres som vanlig maling.


Bruk av Bengalack gir glatte blanke overflater, og gir en har fin og robust film, sier Fevang. Arcanol - blikkenslager, total entreprenør, beis, antigraffitti beskyttelse, antikvarisk maler, arkitekt, antikorrosjon, fasaderengjøring, balkongrehabilitering. Først bruke negerkuser og flapdisker på overflate rust og gammel maling. Så dynke det blanke gamle og nysveisete stålet med penetrerende Owatrololje (gjennomsiktig) som en rustnøytraliserende grunning, for så å la det stå og gjennomtørke.


Deretter påføre svart Arcanol metallgrunnig med pensel i 1-strøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg