onsdag 23. juli 2014

Graffiti maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Platene har not og fjær i alle skjøtene. De er CE-merket og PEFC-sertifiserte. Robust maling Siden platene er ferdigmalte slipper du å bekymre deg for malingsøl og ekstra kostnader. Grafittifjerning, fjerning av alle typer tagging, maling og sprayboks lakk.


Arbeidet utføres profesjonelt, raskt og effektivt, med spesialdesignet kjemi. Vi utfører fjerning av tagging og grafitti for: Borettslag, bedrifter, eiendomsselskap og kommuner. Med tilstrekkelig virketid vil den derfor klare å løse opp selv svært hardtsittende masse.

Løser de fleste typer av herdet fugemasse (begrenset effekt på silikon) og byggskum. Den løser også opp rester av lim og tape, trykksverte, blekk, tusjflekker, graffiti, maling og løsemiddelbasert lakk. Bildet er sluppet fri av opphavsrettigheter under Creative Commons CC0. Ved behandlingen påføres der er et tyndt sukkerlag tilsat aktive stoffer. Dette bladet behandler de vanligste metodene, midlene og utstyret for å fjerne uønsket graffiti på forskjellig underlag i forbindelse med bygninger og bygd miljø.


Bladet omhandler også ulike typer antigraffitibehandling, og nevner andre forebyggende tiltak som har vist seg effektive mot graffiti. Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev. Graffiti på tekstiler er ikke behandlet. I forbindelse med EU-kampen og landbruksoppgjør dukker det ofte opp politisk graffiti på låvevegger og andre steder knytta til landbruket. Latrinalia som det så fint heter, do- graffiti , er noe man svært ofte støter på.


Uønsket graffiti er vanskelig å fjerne, og Teknos har derfor utviklet både våtmaling og pulverlakk med antigraffiti-egenskaper. Antigraffiti overflatebehandling er enklere å rengjøre. Jotun Yunik Jordan Ernst P. Previous Next RENERE – STERKERE – TØRRERE Surfatech tilbyr fremtidens smarte, funksjonelle og miljøvennlige produkter for maling , vanntetting, impregnering og rengjøring.


FOR BESTILLING OG INFORMASJON – TA KONTAKT MED OSS Vanntetting – Impregnering SurfaPore C Vannavvisende impregnering til betong, tegl, fug og puss overflater.

Fjerner sot, koks, karbonavleiringer og herdet olje eller fett. Svært anvendelig og kan brukes på alt fra rengjøring av verktøy, motordeler til peisdører av glass. Løser opp herdet PU byggskum, de fleste typer av herdede fugemasser, rester av lim, graffiti, maling , lakk og sot.


Langtidsarbeidende og drøy i bruk. Derfor er det meget svært at få fjernet. Noget andet er maling. Anvender graffitimalerne maling , vil det som oftest være lige meget for dem, hvad malingen er beregnet til, så længe den kan sidde godt fast på det område de vil “dekorere”. Her finner du en rekke graffitiartister.


Russebussen eller russebilen kan gjerne dekoreres med graffiti fremfor folie eller spraylakkering. Vi har valgt at fokusere på graffiti og art delen i denne, derfor er det mest spraymaling og andet graffiti gear der findes her, så det er mest en graffiti butik eller kunst butik med et havn af forskellige spraydåser og maling samt tusser til graffiti eller kunst brug, dog er der stadigvæk lidt tøj i butikken med mærker som DICKIES, ALIS. Masser af billige spraymaling og maling tuscher som matcher spraymalingen også vandbaseret.


Samt effekt spraydåser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg