onsdag 30. juli 2014

Blå grå maling

Blå grå maling

Noe mindre rød i uttrykket enn Gustaviansk Blå , beskrevet over. Pilasterblå gir et klassisk blått uttrykk på vegg, og er lekker til både grå og dempede beige farger. Dette er en lysere variant av Gustaviansk Blå. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene.


Finn riktig farge og maling her. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


Mal oppstrøksprøver FØR du kjøper inn maling. Da unngår du overraskelser når fargen kommer opp på veggen, anbefaler Mari Andersen Rosenberg hos Ifi. Mal gjerne en stor plate du kan flytte rundt på, så ser du hvordan fargen endrer seg på ulike steder i rommet, råder hun. Generelt er blå beroligende og gir uttrykk for ro, avslappethet og tilfredshet.


Fargen symboliserer vennskap og assosieres gjerne med intellekt. Blå er fargen til himmelen og havet, og assosieres med indre ro og klarhet. Fargen er knyttet opp mot fred og kan ha en beroligende effekt. Blått er derfor en populær farge på soverom.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Blå er en kongelig og kostbar kulør – og én af de mest populære farver i indretningen. Den forandrer sig meget ift. Den mørkeblå farve giver dybde, mens en lyseblå giver fornemmelsen af vidde og uendelighed.


Vi har det du trenger av veggmaling og grunning. Velg fra et stolt utvalg maling fra leverandører som Jotun og Scala. Veggfargen på bildet under er den populære Denim Drift- en vakker blå - grå farge.


Med detaljer i hvitt og mørkeblått er det en lekker farge på soverommet som gir et sofistikert utseende. Sengetøy i lin, skinn og sorte interiørdetaljer passer godt til denne fargen. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Blå grå maling

Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Ja, det finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


I denne utendørspaletten for trefasader, har vi skapt stilrene og balanserte kombinasjoner til fasader, vinduer og vindskier. Inspirert av den friske og praktfulle hvite, den elegante grå og beige, den varme og gylne gule, den klassiske rød og terrainspirerende gulrøde, den yndige blå og til slutt den vakre grønne paletten. Men gul er en vanskelig farge å ha på veggen for mange. I stedet for å velge standard hvite vegger, kan du godt gå for en kjølig kontrastfarge på veggene, som for eksempel blå - eller grønntoner. Da vil gulfargen i eikegulvet være med på å fremheve kontrastfargen, forklarer Aarli-Grøndalen.


Blå grå maling

Med LADY kan du være helt trygg på at produktene leverer i ypperste klasse på alle disse egenskapene. Farger til både interiør og eksteriør. Vår vakreste maling noensinne er nå enda mattere og enda vakrere, forteller Lisbeth Larsen.


Den supermatte overflaten gjør at fargen ikke blir så overveldende og prangende, særlig om du skal male et helt rom, mener Cecilie Molvær Jørgensen. En gulaktig grå tone. Denne fargen vil oppleves som klassisk og tidløs utendørs, – den vil ikke vippe verken blå eller rød. Den er akkurat mørk nok til å skape fine kontraster til hvite detaljer som vinduer, dører og detaljer. Det blir veldig tyngende, og man blir veldig fort sliten av det.


Blå grå maling

Du skal ha en ganske god farge-touch for å klare å tilføre nok farge til at det blir koselig med grå vegger hjemme, sier Thurmann-Moe. Den perfekte grå – til dine vægge og dine møbler! Trenden med de grå farver er kommet for at blive – vægge i nuancer af grå er simpelthen blevet tidsløse. Når du ser på hver enkelt farve uden de andre, vil du nok tænke at det er da bare en almindelig grå.


Men når de farver sættes sammen, opdager du, hvor stor en forskel der kan være på grå farver. Der findes både helt neutrale grå farver uden underliggende toner samt grå farver med undertoner af brun, grøn og blå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg