tirsdag 15. juli 2014

Franske møbler

Franske møbler

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Kjøp franske møbler rett fra fabrikk til gunstige priser og kort leveringstid på uker. Spesialist på spiseborsenger og garderobeskap.


Franske møbler

Kjøp vakre møbler i den vakre franske landstil - vi har fantastiske spisebor små og store hyller og skap, stoler og kaffebor kommoder, benker og hagemøbler. Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening! Sjekk vårt store utvalg av eksklusive og prisgunstige spisebord og spisestuer.


Produsert i Frankrike med høy kvalitet. Leveres rett fra fabrikk på døren. Franske vintage møbler giver et æstetisk løft.


Modern Lamps er stedet for dig, der er glad for gamle franske møbler i de flotteste design. Fra franske vintage møbler i form af hospitalsborde og arkivskabe til smukke taburetter i industrielt design – uanset smag og behov bør du ikke gå glip af dine muligheder her i vores sortiment. Denne sofaen er ikke bare den vakreste som finnes, den er også fantastisk god å sitte i! Lengde 2x Dybde 1x Høyde 77cm. Hos Fil de Fer finder du et skatkammer af franske antikke møbler. Gå på opdagelse i det store sortiment af eksklusive vintage møbler og find alt fra klassiske konsolborde til lædermadrassen, der tidligere havde sit virke i gymnastiksalen.


Importør af franske møbler viser udvalgte jernsenge, jernmøbler, træborde og lysestager. Butikken ligger i Hørsholm. Sørg for at kombinere de franske møbler med bløde tekstiler for at skabe den helt særlige stemning, som du sjældent oplever hos andre. Uanset om du ønsker mindre eller større møbler , har vi et stort og bredt udvalg af forskellige franske møbler her på siden. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Franske møbler

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hvilken stil har du i hjemmet ditt? Se nyhetene våre og finn nye møbler her.


Det handler om møbler og interiør, nøye utvalgt for sin sjarme og sitt vakre utrykk. Vi har et stort utvalg av vakre møbler som er inspirert av gamle autentiske og unike møbler i fransk landstil. Her finner du store spisebord med sjel og masse vakker patina, herlige franske sofaer og stuebor flotte skap og selvfølgelig vakre jernsenger i romantisk nostalgisk stil i vakre nyproduksjoner med flotte autentiske detaljer.


Franske møbler

Nina (43) kom hjem med både ny mann og ny familiebedrift. Ny nettbutikk med franske møbler og interiørartikler. Møbelbutikk i Oslo og en møbelhandel på nettet.


Vi selger moderne møbler til norske hjem og til konkurransedyktige priser. På auksjon denne uken: Box - Galalith, wood. Nina og Didier driver vintagebutikken Fransk bazar med masse gamle franske møbler , lamper – ting og tang.


Vi elsker butikken deres – og blir alltid så inspirert av å stikke innom. Her kan du finde lige netop dét, som kan være med til at skabe rum, atmosfære og personlighed til dit hjem. Unikke ting som ikke laves mere, men som har kvalitet og sjæl, som er værd at bevare.


Alt i butikken er håndplukket, og stilen går fra den hyggelige franske landstil til den mere rå industrielle stil, men altid med skønhed for øje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg