mandag 28. juli 2014

Beiset panelvegg

I denne filmen lærer du hvordan beise nytt, ubehandlet ELLER gulnet panel inne med LADY Pure Nature interiørbeis. Dersom panelet er gulnet bør du først bruke. Beiset , lasert, malt, lakkert. Resultatet blir jevnere og med en kvalitet som ikke er mulig å få til med malekosten hjemme.


Beiset panelvegg

Våre effektpaneler har i tillegg blitt strukturbørstet og beiset , og noen varianter har fått et nennsomt lag med skimmer eller glitter. Det er også mulig å montere panel med klips som gjør at det ikke vil være noen synlige spikerslag. Se for øvrig våre monteringsfilmer som viser hvor enkelt det er å montere en panelvegg fra Moelven, enten den er ubehandlet eller ferdig overflatebehandlet. Beis forsterker skjønnheten og det unike i trevirket, og gir mange spennende fargemuligheter. Våre standard beisfarger er transparente, hvor treet virkelig får vist frem sine unike visuelle egenskaper.


Når du velger å kle veggen med ekte trepanel, er beising et godt alternativ for deg som ønsker å bevare treets særpreg også etter overflatebehandlingen. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av innvendig panel. Både behandlet og ubehandlet. Kjøp på nett eller i butikk.


Beiset panelvegg

I Norge har vi et helt spesielt forhold til opppussing, og gjør det selv - mentaliteten råder. Glattpanel børstet furu 14x1beiset Midnight Choir 7- per lm Kjøp. Mange i tvil om en kan påføre panelbeis direkte oppå en lakk, på grunn av at lakkens hinne over panelet medfører at beisen ikke vil trenge inn i treverket. Jeg elsker dette bildet fra Hedda Hytter (kjempefine hytter som ligger lavt i terrenget for øvrig!) – der tak og vegger er beiset med fargen LADY Pure Nature Drivved.


Gulvet har fått lov til å forbli ganske lyst, og blir dermed en ekstra fin kontrast til de litt røffe og maskuline detaljene. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Male tidligere beiset panel. Du kan følge samme fremgangsmåte for beiset panel som ved ubehandlet panel. Lakkert panel bør vaskes med et grovere rengjøringsmiddel, for eksempel kraftvask eller grovrent.


Beiset panelvegg

Veggen var ubehandlet. Susan pusset lett over den med et fint sandpapir, vasket med salmiakk og besiet den ett strøk med Jotuns Sjøsand. Denne ble varm og lekker til resten av interiøret!


Gulnet trepanel kan lysnes ved hjelp av ulike behandlinger. Før du setter i gang med å lysne gulnet trepanel bør du lage oppstrøksprøver. Hei, Mona (beklager sent svar – jeg har hatt en deilig og lang bloggferie;)) Dette er beiset på ubehandlet treverk, så du er nok dessverre nødt til å slipe det gulnede panelet for å få samme effekt.


For å lysne panelet kan du evt bruke en beis med hvitpigmentering som er bergnet på gulnet treverk. Det er lov å være mett av furu, særlig hvis veggene har gulnet. Her får du vite hvordan du går frem når du skal male gammelt trepanel. Tyrilin Panelbeis og Panellysner er gode løsninger for både ubehandlet og tidligere behandlet treverk. Hvis du er usikker på om panelet er behandlet tidligere, er det lurt å bruke noe du vet også egner seg på underlag som tidligere har vært lakkert, oljet eller beiset , sier Røneid.


En nydelig naturlig veggplate som er helt unik, enkel å montere og ikke minst ferdig beiset. Smartpanel Color Ønsker du panel med et stilrent uttrykk er vår standard veggpanel et meget godt valg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg