onsdag 16. juli 2014

Magnetisk maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Kjempe utvalg av kraftige magneter og magnetiske løsninger.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Underlaget må være rent og tørt. Rør boksen GODT opp umiddelbart før bruk. Magnetmaling påføres i romtemperatur.


Og hvis du blir lei av tavlen – uansett hvor den er – kan du alltids male over den. Glem alt du vet om tradisjonell maling. Med magnetmaling kan du nemlig lage din egen oppslagstavle, akkurat der du selv ønsker.

Denne malingen inneholder metalliske pigmenter og kan brukes på de fleste underlag. Hvad kan jeg bruge magnetmaling til? Synes du, det ville være hyggeligt med en opslagstavle på væggen til huskesedler, børnenes tegninger og andet godt?


Har du maling til overs kan du være kreativ og fx male forsiden af et opbevaringsglas eller en krukke, så du kan skrive på det. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Du kan også male en hel vegg med magnetisk maling , og enten beholde den i malingens farge eller overmale den med annen veggmaling i ønsket farge. Vannbasert, matt tavlemaling, som gjør at du enkelt kan lage din egen svarte tavle på skapdøren, døren etc.


En tilstrekkelig liten strømsløyfe C utgjør en magnetisk dipol. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Slik som vanlig jern.


Dette betyr at magneter vil bli tiltrukket av den. I selve malingen er det en høy dose av et spesielt jernpulver. Mal to strøk magnetmaling før du maler over med to strøk whiteboardmaling.


Styr unna billigpensler når du maler.

Men merkevare er ingen kvalitetsgaranti, viser dansk test. Et materiale sies å være magnetisk hvis et bestemt antall (n) mikroskopiske, orienterte dipoler pr. Hvis alle dipolene har samme retning er den magnetiske dipoltettheten, eller magnetiseringen, definert ved M = nm, med.


Bruk magnetisk maling i barnas rom for å eliminere behovet for stifter, klebrige materialer og andre materialer du kan ha brukt i fortiden for å dekorere med ditt barns kunstverk. Male en hel vegg med magnetisk maling til å lage et morsomt prosjekt vegg for alle barns kunstverk og skolearbeid. Nå måtte State of Art finne en europeisk partner for magnetisk maling. Det var enkelt, MagPaint er en produsent med et bredt internasjonalt nettverk av distributører. Galleriet viser den første utprøvingen på hovedkontoret.


Les mer om magnetisme her. Nå har det også kommet maling som gjør at du kan bruke veggen som tavle og skrive på den med kritt, og maling som er magnetisk slik at du kan bruke den som en praktisk tavle for informasjon. Beckers tavlemaling kan både skrives på og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg