tirsdag 15. juli 2014

Fine ølglass

Alt til restauranten - kjøp online. Alltid god kvalitet og gode priser! Hva skjuler seg bak trenden? Kjøp ølglass trygt og enkelt på nett. Stort utvalg, gode priser og rask levering!

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på.


Dekk bordet med glass og mugger som passer til hjemmet og anledningen! Her finner du glass som passer til alt- både til fest og til hverdags. Gjør selskapet litt finere og kvelden litt hyggeligere ved å servere øl i fine ølglass eller vin i lekre vinglass.


Enten du trenger ølglass , vinglass, vannglass eller mugger, vi har det!

Selger stk Brooklyn Brewery 5L ølglass. Disse er ubrukte og har kun stått i en pakkeske. Fine men litt støvete har de blitt ;) Gi bud.


Hveteøl – Hveteølen er delvis laget av hvete, er ganske lett på smak med en fruktig og mild karakter. Hveteøl kan være både lys og mørk i fargen og kan både være både klar eller av den mer grumsete typen. IKEA - OANVÄN Ølglass , klart glass, Glasset er ideelt for øl og bringer ut aromaen.


Glassets koniske form gir et fint skum på toppen og den sjenerøse størrelsen gjør at drikkens duft og smak utvikles bedre. Disse glassene er ikke designet for å bli stablet. Vask produktet før første gangs bruk.


Det ene glasset har noen lenger luftbobler i seg, som med første øyekast kan se ut som sprekker. Nye ølglass er kanskje ikke det første man tenker på når man skal ha fest hjemme. Men med en annerledes eller elegant stil kan også ølglassene bidra til å løfte festinnredningen din flere hakk! Du finner vinglass, drinkglass og hverdagsglass for enhver smak.


Riedel Veritas Ølglass Bestiller du Her! Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.

Se vårt brede sortiment! Hos Tilbords finner du glass til enhver anledning. Det rommer en halvliter men det går selvfølgelig fint å bruke det til øl fra flasker også, faktisk er det bare en fordel, spesielt for øltyper med “tykt” skum. Med en 1år lang tradisjon har tyske selskapet Ritzenhoff skapet ølglass bestselgende over hele verden. Kjennetegnende for ølglassene er mange farger og motive.


Da er et ølglass med gravering den perfekte gaven. Utvalgt glass for øl fra Ritzenhoff. Du designer ditt eget ølglass helt selv med hjelp av vårt redigeringsprogram.


Du kan legge til navn eller tekst, slik at glasset ditt får et helt unikt utseende. Den ultimate gaven til bursdag, jul, valentinsdag eller farsdag med andre ord. Alba Fine Line er designet av norske Theresa Bergerud og har blitt godt kjent gjennom kjente TV-serier som Hver gang vi møtes på TV2. Hvorfor ikke unne seg selv noe fint for en gangs. Theresa formga glassene med en moderne tolkning av klassiske håndslepne dekorer, og Alba Fine Line er en vinglasserie ment for de store anledningene og de fine hverdagene.


Det er ikke alltid så lett å finne riktig ølglass til riktig øl. Hos Bakeren og Kokken finner du et stort sortiment av fine ølglass. Alba er tiltenkt de som ønsker et eksklusivt og klassisk vinservise, et funksjonelt servise som vil gå i arv i generasjoner, og som alltid vil føles ”riktig. Kjøp og selg på auksjon og til fast pris.


Vi har også ølglass av plast. Best utvalg av glass på QXL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg