torsdag 3. juli 2014

Akryl ramme

Fraktfritt over 3kr. Ditt bilde plasseres mellom platene. Rammen består av stk. Vi kan tilby ulike typer rammer i plexiglass, pleksiglass og akryl.


Bilderammer, rammer for rømningsplaner, magnetrammer, plakatrammer og rammer for veggmontasjer.

Alle er produsert i Norge og med flott finish. Flott ramme med fot i eik og to akryl blad der du enkelt stikker inn et bilde. Pleksiglass er et ideelt materiale for alle typer rammer. Vi tilbyr spesial- og standard størrelser.


Alle produktene blir i dag importert stort sett direkte fra produsent, og derfor kan vi tilby de laveste prisene. Refleksfritt glass er behandlet for at motivet i din ramme ikke skal forsvinne bak refleksjoner av for eksempel lamper eller dagslys. Det sistnevnte er veldig populært blant våre kunder!


Hvilket rammemateriale du skal velge er selvfølgelig en smakssak.

Denne varen er ikke på lager for øyeblikket. Beskrivelse Teknisk info Andre kjøpte ogs. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet.


En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Enkel utskifting av plakaten, mens den henger på veggen. Lukkes med små magneter. Finne beste kvalitet og standard akryl boks, akryl rammen , akryl arrangør, akryl display stativ, akryl acquariums for salg fra Ouke akryl , profesjonell produsent og leverandør i Kina. Kilde konkurransedyktig pris akryl produkter og enestående service samt rask levering på vår nettside.


Vi har et stort utvalg av fotoblokker, akrylbilder og alu-plater! Mange ulike formater. Perfekt til hjemmet, eller som gaver. Akryl og innrammede bilder.


Plexon tilbyr innovative løsninger basert på bearbeidet plexiglass ( akryl ) og LED-lys teknologi. Jeg heter Jannicke Thomsen, og bor i Bergen. Jeg benytter forskjellige teknikker og materialer.

Maleriene varierer i stil og farge, men som regel er motivet abstrakt. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre. Kjøp Bomullslerret på ramme. Svarte rammer er en klassiker, og når du kombinerer kunsten din med denne typen rammer , tar den seg bedre ut enn noensinne! Til akryl - og oljemaling.


Utstyr til kunstnere fra en av norges eldste leverandører. Stort utvalg i tegne og maleutstyr i vår nettbutikk. Egen produksjon av staffelier, blindrammer og lerret.


Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg