mandag 14. juli 2014

Betong lamper

Morsom og annerledes belysning. Sjekk utvalget hos CoolStuff. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi.


Jeg har lenge vært en tilhenger av lamper i betong , dette materialet har et røft og industrielt preg samtidig som nye produksjonsmetoder og betongblandinger gjør at lampene kommer i nye spennende fasonger og design. Siden betong er et svært fargenøytralt materiale passer den inn i de fleste interiør og stiler, men passer særskilt godt inn.

Lampefot i betong med E27-sokkel og sort tekstilledning som kan brukes både som pendel og bordlampe. Finnes både i nettbutikk og butikk. Bristol Pendel er en moderne og litt rå lampe fra Frandsen. En flott og dekorativ lampe som gir et vakkert lys kombinert med en flott lyskilde. Den er også tilgjengelig i hvit marmor, betong og kobber.


Nedpendlede taklamper i betong. Betonglamper bærer preg av materialets tunge, industrielle kvalitet, men kan allikevel lages på mange forskjellige måter. Her finner du bare et lite utvalg av våre takpendler.


Kjøp Betong lamper på Kelkoo.

Sammenlign tilbud på Betong lamper i kategorien Innendørsbelysning fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Innendørsbelysning ved hjelp av vår tjeneste. Utvalget vår er stort, så det er mye å velge i. Bordlampene finnes i mange modeller og forskjellige materialer, alt for at du skal finne en du liker. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene.


Luftbobler svekker styrken på betongen. LES OGSÅ: ting du ikke visste om å støpe betong. Du kan fjerne luftbobler ved å vibrere betongen. Det kan du gjøre på mange måter, fra helt enkelt å slå på formen med den flytende betongen , til å sette en bolt med mutter i en bormaskin, og kjøre med den langs sidene på formen.


Skap ønsket atmosfære og belysning i et rom med en gulvlampe. Velg blant våre gulvlamper av ulike størrelser og design. Se alle vårt utvalg her. Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev. Lysestake av betong – støp dem selv.


Det er litt grisete, men det blir veldig fint. NO’s største utvalg av designer lamper. Alltid rask levering, 1dagers returett og prisgaranti! Hvordan lage lamper med avrettingsmasse.


Finn passende flasker, som går inni hverandre.

Husk at det må være nok luft i mellom, samt at det må være plass til en pære inni selvfølgelig. Eller andre passende former. Nettsted og blogg om Lamper , belysning og elektro. Her er målet å skape inspirasjon om belysning og hvordan du kan bruke vakre lamper i innredningen av hjemmet.


Her på Lunelamper kan du oppdage hvordan man skaper en god belysning, finne inspirasjon om innredning og interiør og besvare elektro spørsmål med lettleste guider og tips. I alle fall ikke hvis du vil bruke rommet til noe mer enn bare å gå gjennom det. På den annen side er det heller ikke nok med bare en gulvlampe for å lyse opp rommet. En ting er helt klart: Du trenger begge typer lampe for komplett belysning.


Dette er heldigvis lett å få til i alle rom! På noen lamper kan du trekke ledningen inn i dekslet ved opphenget. Slik gjemmer du den bort. Sikkerhet skal alltid komme først. Dessuten vil garantien falle bort hvis du gjør endringer på lampen.


Lampehuset tilbyr et bredt utvalg av lamper og belysning for alle rom til gode priser. Vi fører lamper fra mange kjente varemerker samt egne varemerker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg