fredag 11. juli 2014

Nordal skap

Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter!

Sjekk ut den nye katalogen her. Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Kjøp Skap hos Trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Derfor er nøgleordene bag vores kollektioner altid: Funktionalitet, personlighed og kreativitet. For hende er arbejdet med nye kollektioner en løbende proces, der aldrig står stille.

Dette skapet er en fin måte å oppbevare pynten din, servise eller hva du måtte ønske. Med glass i front og på sidene pluss den hvite fargen inni, får objektene dine mye naturlig lys. Skapet har dører og hyller og skuff.


Dette skaper hever ethvert rom og passer fint i stuen, kjøkkenet, i gangen eller på soverommet. Et favorittskap som vi elsker! Dette fine skapet i teak og rotting er en stor hit i trendbildet for i år. Det ruglete glasset i skapdørene gjør dette ekstra spesielt og unikt. OBS kan forekomme forsinkelser!


Dersom varen du har bestilt sendes fra vår leverandør i Danmark og ikke i fra vårt lager i Norge kan det være noe lenger leveringstid. Fargevalgene skaper en flott og ren kontrast. Sort skap utformet i industriell jern og glass. Du får skapet hos Concret Interiør. And that is why functionality, personality and creativity always form the foundation of our collections.


To her, working on new collections is always an ongoing process that never stops. Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av interiør!


Lekkert skap i teak med de lekreste dører og skuff i rotting.

Levering midten av november. Se vårt utvalg av møbler i vår nettbutikk. Lagerstatus Bestillingsvare. Så tøft og lekkert skap ! Her har du mye oppbevaringsplass. Max vekt på hyllene er kg.


Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Nordal Skap sjelden forbedret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg