onsdag 16. juli 2014

Lenestol brunt skinn

Finn en lenestol som passer deg og hjemmet ditt. La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Stilfulle designede lenestoler. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


En vintage lenestol i skinn gir din innredning en rustikk følelse samtidig som den er myk, og som er moderne samtidig som den er tidløs, og det er akkurat derfor vintage lenestoler er så populære. Her har vi samlet vårt sortiment av vintage lenestoler i skinn , slik at du enkelt skal kunne finne den vintage lenestolen som passer deg best. Len deg tilbake i en lenestol med skinntrekk som bare vil bli penere med årene.

Skinnet i lenestolen er mykt og eldres pent. Hva kan vel være bedre enn å maksimere komforten og sette seg ned i en gyngestol i skinn ? Vi har også et flott utvalg av skinngyngestoler. Hvilestoler i skinn er dessuten slitesterke, lettstelte og enkle å rengjøre.


Edgy lenestol i brunt skinn. Lenestol Grå Kanvas Rustikk Brunt Skinn kr 6. Stolen har organiske former, og setter et originalt preg på et hvilket som helst miljø. Mykt, slitesterkt og lettstelt skinn , praktisk for barnefamilier.


For ekstra avslappende sittekomfort kan du supplere med en POÄNG fotskammel. Den høye ryggen gir god støtte til nakken. Sittekomfort og tidløs design i solid utførelse. Brukt lenestol med god sittekomfort.


Har noen merker foran etter forrige eiers katt, se bilde. Ser ikke merkene på avstand. Våge å teste nye farger!


Dette er en type møbel som man i prinsipp kan plassere i hvilket rom som helst, men ikke i våtrom. En god lenestol på soverommet er perfekt å ha ved siden av sengen og i entrén kan det være fint med en liten nett lenestol , der man kan ta på og av seg skoene.

Pent brukt lenestol i brunt skinn , med krakk. Hvilken lenestol passer deg best? Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Trygg E-handel med dagers.


Brunstad har et stort utvalg i både lave- og høye hvilestoler. De fleste er regulerbare, og passer flott sammen med våre sofaer. Old Amsterdam lenestol i vintage skinn (Smokey black) 9. En vintage skinnlenestol setter tonen for innredningen, uansett hvilken stil du har. En av disse er spisestuestoler i skinn , som har vært på markedet i mange år.


Spisestuestoler i skinn pynter i mange hjem, både på grunn av det tidløse og eksklusive looket, men også fordi de ofte er slitsterke og gode å sitte i. En spisestuestol i skinn er en stol med mange kvaliteter, som passer inn i de fleste stuene. Tøff og moderne skinnpuff i brunt skinn. Denne puffen passer perfekt med Rodeo skinnsofa eller Rodeo lenestol.


Vedlikhold: Overflaten på sofaen er satt inn med en PVC basert base som gjør det lett å tørke av. Utover dette må den renses, putene har avtagbart trekk. Pinto har en fleksibel rygg som du kan justeres, til den passer dine behov. Skammelen kan også foldes bort, slik at stolen blir en vanlig lenestol. Stolen fås i svart skinn eller grått Sazza-stoff.


En elegant stol med et skandinavisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg