mandag 21. juli 2014

Schäslong

En divan är också en lång vilsoffa, men en traditionell divansoffa har inte ett fast ryggstöd utan istället lösa dynor eller kuddar. Schäslong er online på Shopalike. Vi har ett stort utbud av de senaste trenderna inom möbler, inredning och hemtextiler – allt till bästa pris! Sittplymån formar sig exakt efter din kropp och återfår snabbt sin släta yta när du reser dig eftersom den har ett toppskikt av memoryskum.


De passar perfekt i alla vardagsrum eftersom hela familjen, stora som små, kan samlas och umgås här.

Sofforna finns tillgängliga i modeller för två, tre eller fyra personer och som en hörnsoffa med schäslong. Slåss du och sambon om soffans divan? Har du alltid velat ha en schäslong som bjuder in till relax? På Trademax tycker vi om att kombinera livets goda ting och har därför såväl fristående divanfåtöljer som schäslongfåtöljer i sortimentet. Använd den fristående eller kombinera den med en soffa.


En schäslong är perfekt och superpraktisk när man behöver en stunds vila. Och de flesta klädslar till våra tygschäslonger kan enkelt tas av och maskintvättas. Hitta din tygschäslong på IKEA.

Tanken med denna typ av möbel är att den ska kunna användas som en vilomöbel under dagen och som en bekväm säng på natten. Hos JYSK får du alltid ett bra erbjudande på bäddsoffor och dagbäddar. Välj bland ett stort urval av bäddsoffor till extrarummet.


Soffor gör stor skillnad för din inredning, den kan vara punkten som hela rummet utgår ifrån, eller fungera som pricken över i när det kommer till temat i din inredning. En divansoffa eller en soffa med schäslong är ett fint alternativ till hörnsoffa, då den är lite mindre i storlek och ger ett luftigare intryck i rummet. Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. Större än fåtöljen och mindre än soffan.


Ibland vill man ha något mittemellan. Vi har valt ut schäslong er i lagom storlek. Du kan med fördel skaffa en schäslong om du gillar att sträcka ut benen och känna dig bekväm. Den största fördelen med denna schäslong är den optimala och sköna sittkomforten. Den eleganta utformningen i en klassisk Chesterfield anda får naturligtvis också räknas som en fördel.


Vilsoffan är mjukt vadderad och omklädd med sammet i smaragdgrönt. Praktisk 3-sits soffa, som enkelt görs om till en bekväm säng. Slitstarkt överdrag och sittdynor i formbevarande skum.

Sikre at dine gaver kommer frem til Jul. Den sidodel med större sittdjup som många moderna soffor har kallas också schäslong. Hos oss på Em home hittar du ett stort och varierat utbud av soffor!


Oavsett om du är ute efter en soffa för det lilla hemmet eller en soffa som rymmer hela. Hos oss hittar du det senaste inom mode, skönhet och inredning. Fri frakt och retur till ditt varuhus. Poäng på alla dina köp.


Betala enkelt med Swish.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg