tirsdag 8. juli 2014

Paris vitrineskap

Eller det du trenger hver dag. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.

Se Paris hoteller på kart. Reserver ditt Hotell i Paris online. Super bilferie i Paris med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Med Paris har du en komplett møbelserie til stuen, soverommet, entréen og spisestuen.


Serien er en bred serie i klassisk design som dekker mange behov i hjemmet. Vitrineskap i klassisk design fra Tvilum.

Paris vitrineskap har glassdører med glasshyller og tredører med trehyller. Ideelt til oppbevaring av porselen og glass. Skapet har et klassisk design og passer godt inn i de fleste hjem og innredningsstiler. To praktiske skuffer og to glassdører med glasshyller.


Perfekt for både stue og kjøkken. Er tilgjengelig i hvit og eik. Retur rett innenfor dager. Paris Living vitrineskap er et pent møbel med mange perfekte detaljer.


Skapet er ikke bare praktisk, men også et vakkert element i et hvert rom. Hos Trademax er du sikret en rimelig pris på et stort utvalg av disse skapene. Flere av våre vitrineskap har glasshyller som du enkelt kan flytte opp eller ned for å tilpasse løsningen etter behov. Har du lys i vitrineskapet vil glasshyllene gjøre at lyset fordeles i hele skapet. Et vitrineskap med skyvedører gjør at du får plass til flere møbler, fordi de ikke tar opp ekstra plass når de åpnes.


Bestill drømmeferien med Agoda. Bli først med å motta dette produkt. Finn laveste nettpris her.

Et hvitt vitrineskap fra eksempel fra den skjønne møbelserien Paris gir lys og plass, mens et svart vitrineskap forener hygge og modernitet i hjemmet. Velg vitrineskap på ben for å få en lett innredning, på sokkel for en tradisjonell stil, eller vegghengt hvis det handler om å spare på gulvplassen. Før du bestemmer deg for hvor stort vitrineskap du vil ha, bør du vurdere et par ting.


Først og fremst må du ta stilling til hva du ønsker skal stå permanent i skapet, slik at disse gjenstandene får tilstrekkelig plass og pusterom. Med skuffer og praktiske glassdører i vitrineskapet kan du vise frem eller gjemme bort gjenstander som du ønsker. Hos Fagmøbler finner du klassiske og elegante vitrineskap til mer moderne varianter. Skjenker og vitrineskap er romslige og ideelle til oppbevaring. Med skjenker og vitrineskap kan du sette bort noen av tingene du bare bruker av og til.


En skjenk vil gi deg mulighet til å lagre ting ute av syne mens et vitrineskap med glassdører brukes til å vise frem ditt fineste servise og glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg