fredag 4. juli 2014

Dörrhandtag gammaldags

Dörrhandtag i gammaldags stil. Ett dörrhandtag eller dörrtrycke ska inte bara öppna och stänga en dörr. Det ska även vara vackert att titta på, vara en del av sitt sammanhang, ergonomiskt att ta i och vara av en kvalitet som består under lång tid.


Vi erbjuder ett brett sortiment av stilrena dörrtrycken och dörrhandtag i gammaldags stil. Här finns dörrhandtag i mässing, krom och antika med flera!

Här hittar du dörrhandtag , kökshandtag, knoppar, krokar med mera. Trycke Pärlrand komplett med rosett. Handtag av svartbetsad och lackerad bok. Monteras med träskruv. Vackert gammaldags dörrhandtag med tre stycken pärlränder.


Obehandlad mässing med svart trähandtag. Lagerstatus 2-vardagar Info. På K-rauta hittar du dörrhandtag med smidig hemleverans.

Vi erbjuder högkvalitativa dörrhandtag och dörrtrycken från bland annat Assa och Habo. Hos Beslagsbutiken hittar du ett brett utbud av handtag och knoppar i klassisk stil. Köp hos online hos Beslagsbutiken. Oftast behöver du köpa till nyckelrosetter eller nyckelskyltar samt ha ett instickslås för att dörren ska bli komplett.


Dörrtrycke – Trippel pärlrand nickel. Gångjärn hittar du under en egen rubrik. Beslag för WC av mässing. Klassiskt låsbeslag för toalettdörren! Fel dörrhandtag på entrédörren kan skämma ett helt hus.


Rätt handtag till rätt dörr är som fälgarna på en bil eller skorna till aftonklänningen. Från funktion till design – idag är handtagen en del av inredningen. Vi hjälper dig att hitta rätt.


Tillverkad i linoljebränt smide, av smeden Jussi. Totallängd ca 2cm. Längd på greppet, ca 1cm. Höjd på handtaget (dvs så mycket det sticker ut från dörren), cm.

Sandgjutet och handpolerat dörrhandtag i förnicklad mässing med svartbetsat trägrepp med mm rosett. Lämplig till innerdörrar. Ett annat populärt lås är FAS 40Bsom är ett mycket säkert lås med en gammaldags nyckel. Till skillnad mot ASSA lås så sitter handtaget ovanför nyckelhålet. Till låset har vi även ett gammaldags trycke( dörrhandtag ) med svart nyckeplåt.


Med ett dörrhandtag i mässing kan du skänka ditt hem en lite gammaldags look, medan ett dörrhandtag i matt krom passar den som gillar en ren och avskalad stil. Pålitliga och säkra dörrhandtag. Om man köper nya dörrhandtag till sitt hem så vill man att de ska hålla under lång tid. Finns i mässing eller mattkrom. Traditionella beslag till dina dörrar.


Allt är tillverkat efter gamla, klassiska modeller som passar i både äldre och nyare hus och lägenheter. Låskompaniet en butik på nätet med ett stort utbud av lås och säkerhetsprodukter. Gammaldags handtag är ofta mer ”utpyntade” och i olika material, som till exempel trä.


Men även moderna dörrhandtag kan vara lite sirliga och böjda, och det handlar inte enbart om raka linjer, något som en del tycker kan bli lite tråkigt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg