onsdag 9. juli 2014

Vakre tapeter

Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Vakre hjem tilbyr deg et stort utvalg av tekstiler og tapeter I forkjellige prisklasser.


Vi kan tilby deg som kunde en års kompetanse innen tekstil og tapet. Vi ønsker å være tydelig og ærlig I alt vi gjør, dermed kan vi rettlede deg som kunde til å gjøre riktige valg som er økonomiske.

I vår butikk finner du et stort utvalg av tapeter og gardiner. Vi tilbyr deg god faglig hjelp dersom du trenger hjelp til farger og kvaliteter. Tangerine Wall er et tapet med diskré mønster og en ru, sandaktig overflate som kan minne om en kalkvegg. Designeren har laget et lappeteppe av batikkmønster, der de forskjellige fragmentene til sammen skaper en rolig og harmonisk helhet.


Tapetet er trykt med dyptrykk og en ekstra sandeffekt som gir den taktile overflaten. Vakre bakgrunnsbilder med fisk på gul bakgrunnHvite vakre bakgrunnsbilder med fargerik fisk2. Hyggelig tapet med fisk i stuen - flott!


Dette er farger som roer ne og får oss til å slappe av.

Det finnes mange nyanser innen denne sjangeren, alt fra de vakre turkise og friske sjøgrønne - til de dypere lekre tonene i blått. Her er det mange valgmuligheter, enten du ønsker å male eller tapetsere. William Morris tapet , gardinstoff eller møbelstoff som du ikke finner her?


Ikke lett, men en ting er helt sikkert. Alle liker vakre vegger, og tapeter skaper lett en stemning i rommet. Vi har samlet en mengde lekre stilretninger for deg i denne brosjyren.


Lyse flater, vakre Dinesen-gulv og små fargeklatter gjør at hjemmet virker luftig og sommerlig. Stilen sin beskriver Ida selv som personlig og leken, med en blanding av nytt og gammelt. Hun følger magefølelsen, sier hun. En tapetsletter hjelper deg med å få tapetet godt inn i hjørner og fjerne eventuelle luftlommer. Med skjøterull går du over skjøtene slik at de sitter ordentlig.


Ikke trykk så hardt at lim tyter ut. Skulle det komme lim på tapetet fjernes dette straks med en våt svamp. Sørg for at svampen er helt ren - og bytt vann i bøtta ofte! Veggen i denne barnehagen er dekorert med Tapeter med et mønster tomt på pirates of the Caribbean. Dynamisk moderne interiør soverom barn lage fargerike stykker med ballonger for Bakgrunnsbilde, som passer perfekt inn i den Generelle ideen om design av pop art.


Som du kan se, valg av relevant valg av Tapet til soverommet er ganske rik. Du kan tilføre husets rom nøyaktig det uttrykket du har lyst til ved å anvende tapet , glassfilt og forskjellige farger.

Husk å ta høyde for rommets størrelse og naturlige lys når du velger farge til veggene. Veggfornyer easy cover select kan oppsettes direkte på eksisterende tapet eller vev. Julpyssel med tapet. Tillsammans med fotografen och stylisten Malin Mörner har vi på Boråstapeter tagit fram en serie av härligt julpyssel. Till andra advent visar Malin hur du skapar dekorativa papperskulor av tapet.


Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet , fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg