fredag 18. juli 2014

Bojesen

Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute.


Bojesen

Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Hans ambisjon var å skape fantasifulle modeller i et design med smilende linjer. Det er særligt tydeligt hos hans elskede gardere og trædyr, som i årevis har fyldt børneværelser med smil og sendt drømme på langfart. Han var i stand til å gi liv til tre, og han ble verdenskjent for å lage treleketøy som hadde sjel og humor.


Alfred er utført i røykt eik, og ubehandlet eik. Med sitt stilsikre uttrykk passer Alfred inn i et hvert moderne hjem, på både barnerom og voksenrom! Hele veien fra barnerommet til det egne hjemmet. Kay Bojesen s officielle website. En perfekt gave til den designbevisste eller som dåpsgave til det lille barnet!


Bojesen

It is made of teak and limba wood. Inspirert av den vakre svarte Sangfuglen Ravn kommer turtelduene nå i en flott svart design, der det matte mot det blanke skaper det romantiske. Les tester og omtaler før du kjøper. Han ble verdensberømt med de lekne tredyrene som apen, flodhesten og lundefuglen. His playful wooden toys all have a soul, a glimmer in the eye, a sense of humour and are a loved design classic around the world.


Hos oss finner du alt du trenger til hjemmet. Kjøp på nett og få rask levering. Hans mest kjente figurer er apekatten, flodhesten og de flotte sangfuglene i alle fantasiens farger. Han arbeidet ufortrødent med å tegne, det han selv kalte, smilende linjer. Han så seg selv som håndverker, ikke designer.


Bojesen

Objektene skulle ikke tegnes – de skulle formes, bearbeides og fremfor alt fungere. Bojesen visste veldig godt at bruksobjekt kom av behov, ikke estetikk. Han er mest kjent for sine lekfulle aper og andre treleker, men har også designet bestikk, kanner og smykker. Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk og våre Flagshipstore-butikker.


Se Flagshipstore-butikkene. Han er best kjent for sine lekende, livsglade aper, gardister og andre tredyr, men hans store produksjon omfatter også smykker, bestikk, tekanner og sølvpokaler. Dette spesielle talentet har skapt et magisk univers av dyr og figurer i tre, håndlaget og elsket i generasjoner. Tips en venn 9kr Antall.


Bojesen

Spare i ny ønskeliste. Interiør butikk og nettbutikk - forhandler av førende brands innen interiør, møbler og belysning. Material: Teak og limba.


Når vi arbeider med elskede designklassikere følger vi en designarv som krever integritet i hvert steg. Det innebærer at vi har et tydelig fokus på å bruke holdbart produsert tre når vi utvikler våre aper. Apen er laget av teak fra pantasjer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg