fredag 11. juli 2014

Gardinoppheng skinne

Hos oss finner du alt du trenger for å få gardinene til å henge perfekt og ta seg godt ut. Velg etter dine behov. Vi har et rikt utvalg gardinstenger, gardinskinner og gardinwire i forskjellige bredder og stiler. Se alle våre gardinstenger på IKEA.


Et middels vanskelig gardinoppheng for skinne med vakre folder som aldri slettes ut. Loungegardinen er gardinen som alle prater om og gir den luksuriøse følelsen med mye stoff.

Til sammen med gildere på snor beholdes de vakre foldene, uansett om gardinen er trukket fra eller for, noe som gjør loungegardinen unik. Så kan du glede deg over gardiner som glir som en drøm. Bare skjær skinna til den lengden du vil ha med ei baufil. Snoren skal kun trekkes rett opp eller ned for å låse gardinen. Her kan man velge åpen eller skjult snorlås etter behov.


Toso Norge AS er leverandør av et stort utvalg av gardinoppheng , liksom gardinstenger- og skinner, liftgardin-teknikker og rullegardiner. Lift- skinne Proff leveres med kjedetrekk og er vår topp-modell. Alle produktene lages.


Når du har gjort unna valg av gardiner er det mye lekkert og praktisk gardintilbehør å velge mellom som letter opphenging av gardiner.

Endestykker i flott design gir det lille ekstra for flotte gardiner, samtidig som de hindrer gardinene fra å gli av stangen. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Supertrac skinnen er en allsidig skinne til bruk med tunge gardiner, der trinser på hjul likevel sikrer en myk og enkel håndtering.


Skinnen kan brukes som håndført skinne , med snortrekk eller som motorisert skinne. Det meste innen måltilpasset gardinoppheng. Vi har lang erfaring med gardinoppheng fra TOSO Norge. Gardinoppheng Skinne sjelden justert. Her kan du finne alt fra dekorative gardinskinner, gardinskinner med LED-lys og motortrekk, gardinstenger med forskjellig utforming og materiale, rullegardiner tilpasset ditt behov, gardinbånd i stort utvalg, maljer og tilbehør, det meste innen søm og vindusfolie.


Den klart vanligeste fargen på gardinskinnen er hvit, men du kan dessuten velge mellom fargene aluminium, antrasittgrå og svart, avhengig av hvilken skinne du er på jakt etter. Våre ulike farger kan du se hos noen av våre mange forhandelre, som du finner litt lenger ned på siden. Her finner du gardinspiraler, kroker og øyeskruer som brukes når du skal henge opp små gardiner og andre stoffstykker.


Her finner du inspirasjon og gode ideer i våre inspirasjonsbrosjyrer som viser våre bestselgere innen gardinstenger, gardinskinner, solskjerming. Noe av det man legger godt merke til ved et gardinoppheng er endestykkene på gardinstangen. Noen har ikke noe endestykke i det hele tatt, men her er det mange muligheter til styrke egenarten i interiøret.


Skap din egen lounge i stuen, rom i rommet, hotell-soverom, romdeler, sovealkove, himmelseng eller et walk-in- closet. Kan enkelt kuttes til kortere lengde og er enkel å montere (vinkler skrus opp og skinnen festes til disse). En liten skinne som passer til lette oppheng.


Monteres med klikk-funksjon.

Kan også fås med forboret hull for montering rett i taket, til middels tunge gardinoppheng. U-skinnen kan monteres både med vanlige glidere og glidere på snor. En skinne til de fleste lette og middels tunge gardinopphengene. Har dere noen råd til gardinoppheng som vil passe disse vinduene?


Dette er i stua, som dere kanskje ser av bildet. Vi har fått hjelp til å svare dette spørsmålet av interiørkonsulent Inger Almøy, som har gardiner som spesialfelt. Lamellgardinskinne leveres på standard mål. Pakken inneholder skinne med snor for å trekke lamellene og kjedetrekk for å vende lamellene, samt kombibeslag for montering i tak eller på vegg.


Til lamellskinnen må man ha lamelltekstiler som kjøpes separat. Enkelte produkter kan være utgått. Produkter som ikke er listet opp er privat eie.


Jerrhag fra tekstilleverandøren Green Apple, mener at forskjellig gardinoppheng gir ulikt uttrykk. Maljer gir et strammere uttrykk, mens gardiner med ferdigsydde hipper gir myke og staselige gardiner og er veldig vakkert, sier hun. Til tykke og stive stoffer er ofte maljer et godt valg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg