onsdag 16. juli 2014

Kasseapparat barn

Kasseapparat barn

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. La barna åpne sin egen matbutikk med dette elektroniske kassaapparatet. Apparatet har håndscanner, vekt, kasseskuff men også en skjerm med knapper og en LCD-skjerm som viser prisen. Kassaapparatet drives av AA-batterier og det følger med både lekepenger og bankkort, slik at kundene kan betale for maten. Oppmuntrer til rollelek, slik at barna utvikler sosiale ferdigheter ved å imitere voksne og skape sine egne roller.


Dette produktet er CE-merket. Lær barna regne og oppmuntre samtidig til rollespill. Kassaapparat i tre med display, kortleser, prisskanner, kvitteringsrull og kassaskuff. Leveres med papirsedler, tremynter og betalingskort i tre.


Kjøpsinformasjon, leveranser og returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp. Klassisk kassaapparat.


Kasseapparat barn

Barna kommer til å like å vri på håndtaket hver gang de har solgt noe. Klokken ringer og skuffen felles ut. Trykk på knappene og mynten forsvinner ned i skuffen eller kommer ut igjen med vekslepenger. Det gjør susen og vil glede de små i mange år. Vår utgave er i heltre med ekte penger og kvittering.


Kasseapparat når barna leker butikk, postkontor eller andre rolleleker. Skuffen spretter ut akkurat som på en ordentlig butikkasse! Bestill noe fra menyen og la barnet bygge det som er på bildet.


La barnet kjøpe to produkter for å lære å legge sammen tall. Delene i dette settet er fargerike og store med runde kanter som passer perfekt for små hender. Settet passer for minst fire barn og har mange inspirerende aktivitetesidèer. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer.


Det er inkludert en rekke tilbehør for barn , slik at de kan leke butikk! Kalkulatorfunksjon - selg varer, slå inn beløpet og ta. Barn elsker å leke butikk, og med dette kasseapparatet kan kundene betale med både mynter, sedler og bankkort.


Fargeglad kassaapparat Lek butikk med Jabadabados fine kassaapparat og selg søte bakverk til dine venner. Penger og skanner inngår. Ikke egnet for barn under år.


Settet inneholder totalt deler man bruker når man skal kjøpe eller selge, enten det er i butikk eller på restaurant. Kassaapparatet er laget av tre og har skuffer med plass til penger, samt plass til betaling med kort. Uppmuntrar till rollek som utvecklar barns sociala färdigheter genom att de härmar vuxna och fantiserar ihop egna roller. Rekommenderas från år. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer.


Kasseapparat barn

Kassen er utstyrt med varebån mikrofon og skanner. En varekurv og fire lekematvarer medfølger. Kundene kan betale med kort eller kontanter, og kassens kontantskuff kan låses med den medfølgende nøkkelen. Dessuten har kassen en fungerende kalkulator slik at du kan regne ut prisen på kundenes. Elektronisk kassaapparat med kalkulatorfunksjon, mikrofon og høyttaler.


Lekepenger og andre tilbehør medfølger. Mange små jenter og gutter liker å leke butikk, og det er en flott måte å kombinere rollelek og læring! Barna kan handle eller selge de medfølgende matvarene, telle penger og regne ut priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg