fredag 11. juli 2014

Male trapp

Tips: Begynn med en grundig rengjøring før overflaten slipes lett. En tretrapp med kvist må alltid påføres kvistlakk. I denne kjekke videoen fra Jordan ser du hvordan du male trapp og få et godt resultat. Her får du hjelp med både malerverktøy, fremgangsmåte og eksperttips til hvordan du kan bruke trappen samtidig mens du maler den.


De fleste velger å male trappen lys, og legger mørke trinn som eik. Dette gjør trappen mer lyddempet, mer stødig, og det hemmer selvfølgelig støvfall ned til underliggende arealer, avslutter han. Det er flere måter å pusse opp trapp på, og vi kom frem til at den beste og enkleste måten for vår trapp var å male den.


Men det som er problemet med å male en trapp lysere er at den fort får stygge merker og hakk i trinnene. Dette har vi selv erfart i vår tidligere bolig, der vi fikk en tilsvarende furutrapp malt helt hvit. I denne artikkelen kan du la deg inspirere til å male trappen i huset ditt, og på den måten både bevare og fornye boligens knutepunkt.


Vi tar utgangspunkt i et gammelt gårdshus, som hadde blitt pusset opp over en lengre periode og nærmest var totalrenovert. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk. Mal trappen og skap forandring. Vi gir deg åtte tips til hvordan du går frem for å få best mulig resultat.


Overflaten i en trapp slites fort. Med et godt grunnarbeid sørger du for at sluttresultatet holder seg godt over tid. Les våre tips på maxbo.


Male trapp

Selv om jeg grunnet og malte flere ganger med slitesterk maling, er malingsbelegget blitt for tynt på områder med stor slitasje (ytterst på trinnene og på kantene på rekkverk). Vi er en forholdsvis stor familie og vi har mye trafikk opp og ned denne trappen. Neste gang blir jeg å male flere strøk. Til sommeren blir det nytt maleprosjekt.


Noen som har andre erfaringer fra oppgradering av furutrapp? Min foreløpige plan er å male gelender og sidebjelker, men å legge parkett i trinnene. Gulvmaling fra TreStjerner er Norges mest solgte.


Male trapp

Vi har produktet som passer ditt. Dersom du har tenkt til å leie noen til å male trappen din er vår erfaring av det blir billigere å kjøpe en ny trapp uten slitasje og knirk. Informasjonskontoret for farge og interiør følgende fremgangsmåte: - vasking - pussing - to strøk kvistlakk - grunning - to.


Male opp gammel trapp. I denne videoen kan du se hvordan du skal gå fram for å male den! La den få oppmerksomheten den fortjener, slik at også den blir en viktig del av interiøret, og ikke bare en praktisk konstruksjon for å bevege seg mellom etasjene.


Som noen sier her, helblank er lekkert men blankt og glatt i trapp. Halvmånetepper får du kjøpt på f. Trappen er ikke til for å gjemmes bort. MAXBO (malingen også). Skal male en trapp som i der selve trappen i utgangspunktet ubehandlet tre og gelenderet er malt i en not so lekker blå farge.


Skal ha hvitt panel i gangen påde oppe og nede, Hvitt tregulv i gangen oppe og litt uvisst hva vi skal ha i gangen nede. Hvordan er trappen nå? På veggen ved siden av trappen skal jeg ha tapet. Innvendige trapper blir vanligvis flittig brukt og dermed er slitasje ikke til å unngå.


Male trapp

Men hvordan man velger å håndtere dette varierer. Noen legger teppe i trappa, som kan byttes ut når det blir slitt eller man ønsker forandring. Andre sverger til treverk som matcher gulvet i den ene eller andre etasjen. Aluminiumsstige som enkelt kan plasseres i trapper eller på andre ujevne underlag. Tre seksjoner med sju trinn (3x7).


Ved bruk i trapp : rekkevidde m, ved nivåforskjeller på cm. En seksjon: m, rekkevidde m. Stadig flere velger å investere mer for å få en vakker og funksjonell trapp. Her ser vi en klar sammenheng i prisnivået. Jo mer synlig og sentral trappen er i huset, desto mer er man villig til å bruke på design.


Sjekk ut Maling Av Furutrapp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg