fredag 4. juli 2014

Moderne interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Ny nettbutikk med masse spennende produkter innen interiør og møbler.


Den ser ut som en glattkant, men har listverkets egenskaper.

Småmøbler, belysning og tilbehør i skandinavisk stil. Både moderne design og landlig stil. Dansk side med stort utvalg i designprodukter. Møbler, belysning, tapeter, glass. Her finner du for det meste tekstiler, med moderne urban design.


Interiør hos kleskjeden. Det var kjærlighet ved første blikk da Nanna og mannen hennes så dette huset første gang. De forelsket seg først og fremst i det.

Hos byRavn lager vi et bredt spekter av produkter i lær inklusiv diverse interiørprodukter til boligen. Vi lager nøkkelringer og tilbehør i lær der vi trykker personlig tekst som kundene ønsker. Moderne hus med lunt interiør.


Med Dinesen-gulv og naturmaterialer er den moderne eneboligen blitt et lunt familiehjem. Har du arvet møbler og interiør av foreldre eller besteforeldre, er sjansen stor for at de har et gammeldags og tradisjonelt preg. Kun ved hjelp av noen få moderne elementer, får hjemmet nemlig et helt annet uttrykk. Her finn du bloggen min, kvor eg hovedsakleg skriv om moderne interiør.


Eg driv eige firma som boligstylist og interiørdesigner. Eg håper du vil trivast her inne hos meg. Og har du spørsmål så nøl ikkje med å ta kontakt. Velkommen til FIINT INTERIØR ! Og reis på tvers av landegrenser, når vi møter kreative sjeler.


En elegant og nøytral stil, med nordisk preg. Stilen er minimalistisk men allikevel cosy og komfortabel. Ett utförligt nyhetsmaterial, stärkt bevakning från internationella mässor, unika presentationer av de stora möbelhusens kollektioner, det allra senaste inom design och inredning, porträtt av de ”hetaste” formgivarna och inredarna, trender och framtidsblickar, m. En dempet beige tone.

Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. Vi gikk begge og hadde en følelse av at det manglet noe i interiøret. Og det var ikke interiør eller møbler, men derimot noe som kunne samle alle våre mange funn. Vi malte derfor endeveggen i stuen i en grågrønn farge, og plutselig poppet fargene fram i alle malerier, og vi så rommet på nytt.


Det er mange butikker rundt omkring i verden som selger interiør i mange varianter. Et hot tips for å få noe spesielt er å kjøpe med deg kule ting ingen andre har hjem. Er du på tur i Europa så er det mange butikker du kan kikke innom for å se etter interiør drømmen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg