tirsdag 29. juli 2014

Moderne salongbord

Moderne salongbord

Stilfulle designede stuebord. Finn et salongbord som passer resten av innredningen. Se utvalget vårt her. Sofabord til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


Oppdag moderne sofabord fra BoConcept. Design som passer til din stil og ditt hjem. Salongbord og sidebord. Vårt møbelsortiment inneholder et mangfold av design, så også når det kommer til våre salongbord og sidebord. Vårt tilbud består av mange ulike salongbord slik at hver kunde kan finne noe for seg selv.


Vi svarer på alle behov og har noe til enhver smak. Moderne bord til din stue. Derfor finner du hos oss både bord som er enkle i formen og bord i moderne design som tilsvarer de aktuelle interiørtrendene. Enten du foretrekker en minimalistisk og et stilig moderne design i hjemmet, eller om du heller vil dekorere tradisjonelt, kan du finne et bord som passer din smak og løfte rommet der det er plassert. Robust salongbord i heltre eik.


Moderne salongbord

Her vist i hvitoljet eik. De er tilgjengelige i flere forskjellige materialer, størrelser og former - og passer inn i alle hjem. Se vårt store utvalg her. Hugin salongbord er et elegant og klassisk massivt bord i heltre eik. Woody sofabord er en moderne serie som leveres i mange flotte farger.


Vi har en rekke ulike sofabord i forskjellige materialer, former, farger, stiler og størrelser. Velg mellom moderne og minimalistisk, til lyst og skandinavisk, røft og rustikt- til klassikere i tre og praktiske sofabord med ekstra avlastningshylle under. Rustikk alm, lys eik, hvitmalt, glass eller metall- valget er ditt! Flotte heltre salongbord - flere størrelser å velge fra.


Soround is a simple, sleek and modern take on a coffee table. Stuebord i marmor og stål. Håndlaget møbler på nett. Stort utvalg av sofabord i eik og stål. Bruk faktum, kjøkken er viktig del av bygg.


Bordplaten er laget av resirkulert treverk. Understellet er sortmalt solid bjørk. Hver del av bordet har sitt eget unike utseende og hvert eneste bord har sitt eget særpreg og med ulik struktur i treverket. Det kreative, men stilrene designet er perfekt til den minimalistiske og moderne innredningsstilen.


Classic er et funksjonelt bord med rillet hylle og uttrekk. Det skal blant annet ha plass til et par kaffekopper og en fjernkontroll, og hvis du er typen som liker å lese kan sofabordet gjerne ha en separat hylle for magasiner eller bøker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg