mandag 7. juli 2014

Interiør shabby chic

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Finn Fransk Interiør Nettbutikk.


Bestill enkelt i nettbutikken vår, og betal med bankkort eller faktura. Lystigehjem er en blogg til inspirasjon for shabby chic intresserte.

Her deler jeg mine ideer,prosjekter og tips om forskjellige detaljer innen interiør. Så mye som arbeider oppe i hodet mitt,er det veldig greit å kunne få dele med andre. Fransk landstil, industriell, vintage chic , boheme chic , glam og trend i skjønn forening! Solstrand interiør holder til i Bergen sentrum. Butikken har også et stort utvalg møbler.


For deg som ønsker et urbant, rustikk eller klassisk hjem med sjel. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Besøk vår nettbutikk idag!


I nettbutikken dansk design.

Søk Fransk Interiør Nettbutikk. Jeg har alltid vært veldig glad i shabby chic stilen, men er likevel langt fra sikker på om det vil bli stilen på vårt hus. Det er så masse fint, og jeg er egentlig åpen for det meste.


Så nå tenkte jeg å komme med litt interiør innlegg av og til framover med bilder av litt forskjellige stiler. Se flere ideer om Hjem, Interiør og Hus. Jeg heter Marianne, og har forelska meg helt i shabby chic og landstil. Shabby Østfol Norway Hei!


Liker å være kreativ og lage litt selv i tillegg til å shoppe! Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Perfekt for deg som vil se noe annet en shabby chic -stilen.


Kari Anne Marstein Kari Anne er en stor interiørentusiast og har en blogg med fargerike bilder av retromøbler og fargerike detaljer. Bloggen handler først og fremst om bilder framfor ord. Tines kreative hjørne Tine elsker interiør og kreativitet.


Fantastisk fine varer og kjempebra service! De pastellfarger i interiøret. Et rom i en shabby chic stil bør være lett og lett, med kun pastell nyanser av hvitt, beige, blå, rosa, krem, noen ganger lov til å bruke lilla og lysegrønn.


I en klassisk shabby chic - interiør ikke finne mørkere farger eller prangende farger - alt er fylt med ømhet.

Det som bare telte et par interiørblogger på Blogglistens toppliste for få måneder siden, har nå. Trenden er en del av shabby chic -stilen, som for så vidt er ut for lengst siden. Linda Elmin, interiørstylist og eier av. Gjerne med et snev av mørkere.


To etasjer med interiør i shabby chic , nostalgi, klassisk og tidløs stil. Interiørbiten begynte så smått i blomsterbutikken, men potensialet krevde større plass og da lokalet vis a vis ble ledig, bestemte innehaver seg for å ekspandere og satse mer på interiør. Og nå har vi altså en nettbutikk også.


Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg