torsdag 3. juli 2014

Bloomingville oppbevaringskasser

Bloomingville - Best pris i Norge! Finn dine favoritter hos Ellos nå! Oppbevaring til lave priser. Hjulene gjør at både store og små lett kan flytte kassen rundt både ved lek og rydding. Se vårt store utvalg av Tilbehør til gode priser.


Retur rett innenfor dager. Boksen har en liten lås på framsiden, som kan låses med hengelås. Laget i paulownia-tre, som er et lett og sterkt materiale.


Boksen passer godt til oppbevaring av leker, kosedyr og lignende, og blir en flott innredningsdetalj på barnerommet. Sett med stk lave oppbevaringskasser , laget av Palovniatre natur og rosa. Fine til å oppbevare barneleker i. Sett bestående av to oppbevaringskasser med hjul, med søte dyremotiv. Kassene er laget i keisetre og har god størrelse for oppbevaring av leker eller småsaker.


Bloomingville oppbevaringskasser

På den fremste vognene kan man sette de medfølgende tallene, for å vise hvor gammelt barnet blir, og på de andre vognene kan man sette bursdagslys. Variert produkt-lineup. Nordisk Design på sitt beste. Shop de fresheste stilene og de beste merkene nå.


Gratis levering verden over! Det er en stor og en liten kasse. Matboksen kommer med et søtt dyremotiv, som gjør den velegnet til barn. Hyllen har tre oppbevaringskasser formet som søte figrurer som fungerer som skuffer. Hyllen er laget av keisertre og står stødig på fire ben.


Bloomingville oppbevaringskasser

Fri frakt ved kjøp på over 7kr. Varen er lagt i handlekurven. Her har vi samlet alle våre oppbevaringskasser , både med og uten lokk. Vi har opppbevaringsesker i både tre, plast og lær fra populære varemerker som blant annet Artwood og Nordal.


Nothing is really lost until your Mom can’t find it Nydelig sett med tre-kasser for oppbevaring av leker eller andre saker, passer inn overalt! Ingen merker inni kassene, pent brukt. Rosa oppbevaringskasser Søde små opbevaringskasser til børneværelset i rosa. Den største kassen er.


Bloomingville oppbevaringskasser

Opbevaringskasserne er fremstillet i lyst træ og er pyntet indvendigt med prikker og skyer samt udvendigt med en hyggelig illustration og et citat. Brug opbevaringskasserne til børnenes legetøj og lad dem både skabe orden og sprede hygge på børneværelset. Opbevaring er viktig på barnerommet, selvom det også skal være plass til å leke.


Hos Unoliving finner du et stort utvalg av opbevaring til barnerommett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg