fredag 18. juli 2014

Interiørkonsulent drammen

Paradis interiørarkitekter skaper vakre og funksjonelle interiørløsninger for din bolig eller bedrift. Første møte er gratis, ta kontakt og avtal tid i dag. Vi tilbyr boligstyling i Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold.


Vi har samarbeid med meglere i Drammen , Asker, Kongsberg, Hønefoss og Oslo. Innredning av private hjem, leiligheter og hytter i inn- og utland. Ekthet og kvalitet er alltid vårt hovedfokus.


Klassisk og tidløst design, gjerne sammen med det. Vi holder til midt i hjertet av Drammen og har et stort lager fult av møbler og dekor. Vi styler hovedsakelig i Buskerud men tar også på oss oppdrag i andre områder. Team Deko er en gjeng full av blide og kreative jenter med bred erfaring.


Vi er lidenskapelig opptatt av faget vårt, og styler hver enkelt bolig til beste evne. En interiørkonsulent må ha sans for form og farger. Det er hard konkurranse i denne bransjen, så stå-på-vilje og evne til å markedsføre deg selv er viktig.


I tillegg må du ha evne til å se kundens behov, og utvikle løsninger som samsvarer med behovene. Noen kunder ønsker bare en konsultasjon der jeg kommer med råd og innspill for innrdening av hjemmet, men jeg tror det er bedre for kunden å få godt gjennomtenkte løsninger som er arbeidet med. Norsk Interiørskole tilbyr skoleprogrammer som er tilpasset en hektisk arbeidshverdag. Enten du ønsker å utvikle deg og prestere bedre i jobben eller du søker en.


SIDEN ER UNDER KONSTRUKSJON. Hotell med sentral beliggenhet. Bestill overnatting i Drammen. Få oversikt over arrangementer, attraksjoner, aktiviteter og overnatting i Vestfold. MNIL Merethe Koldingnes.


Ta kontakt for gratis befaring av din bedrift og for referanser. Arkitekt Fossland AS driver i dag både som arkitekter og interiørarkitekter. Kontoret har alle typer oppdrag innenfor områdene kontor, skole, restaurant, enebolig.


Interiørkonsulent drammen

INTERIØRKONSULENT modul A. Lupsi AS har kompetanse på prosjektering av private boliger, kontorer, hoteller, spisesteder og butikker. Ved behov har vi samarbeid med eksterne interiørarkitekter slik at vi kan håndtere større leveranser på en effektiv måte. Jeg hadde mange grunner. Mistet mye av 10-klasseopplæringa. Valget stod mellom Ungeller ett friår.


Nå er jeg fokusert på skole og fag, og jeg har ikke angret at jeg valgte Ung1 sier Karoline, som ser for seg et framtidig yrke som kokk, konditor eller interiørkonsulent. Drammen Flesberg Flå Gol Hemsedal Hol Hole Hurum Kongsberg Krødsherad Lier Modum Nedre Eiker Nes Nore og Uvdal Ringerike Rollag Røyken Sigdal Øvre Eiker Ål Velg kommuner i Finnmark Alta Berlevåg Båtsfjord Deatnu Tana Gamvik Guovdageaidnu Kautokeino Hammerfest Hasvik Kárásjohka Karasjok Kvalsund Lebesby Loppa Måsøy Nordkapp Porsanger Porsángu Porsanki Sør-Varanger Unjárga Nesseby. Rosenkrantzgata Drammen.


Interiørkonsulent drammen

Interiørkonsulent i Drammen by unike treff Kjj Flis Og Interiør AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg