mandag 21. juli 2014

Benk soverom

Hvilken benk passer deg best? La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lag et luksuriøst og harmonisk soverom med en myk og lekker sengegavl som kan komplementere stilen på soverommet ditt. En dekorativ benk vil ta seg godt ut på soverommet , gjerne ved fotenden av sengen.


Benker til soverommet.

Hos oss finner du flere sittebenker i ulike størrelser. Ser du etter nye møbler til soverommet ? Nattbor benker og skap til soverommet. Her finner du nattbor tv-og sittebenker og ikke minst skap og kommoder. Møblene kommer i ulike farger og materialer. Her vil du finne noe egenproduksjon og noen produkter fra eksterne leverandører.


Se hele utvalget her. I vårt store utvalg finner du benker i forskjellige materialer, stiler og farger. Slik finner du garantert en benk som passer til spisebordet og spisestolene. Våre sittebenker kommer både med og uten armlener og oppbevaring.


Flere av modellene er del av større serier med møbler til kjøkkenet. Alt du trenger til soverommet. Du kan velge mellom flere forskjellige produkter i kategoriene BASIC, PLUS og GOL slik at du enkelt kan finne riktig produkt til riktig pris. Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom.


Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende. Soverommet er kanskje det rommet vi sammenlagt tilbringer aller mest tid i av alle husets rom. Av alle rom er det soverommet som burde føles mer behagelig, avslappende og privat enn noe annet rom i boligen.

Gjør soverommet ditt til et godt sted å være! Uansett størrelse på seng eller soverom , du fortjener en god natts søvn! En lekker benk som passer i enden av sengen er både praktisk i forhold til oppbevaring og som sitteplass ved av- og påkledning. I faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av bolig.


Velg mellom lang benk eller kort benk , trebenk eller benk med stofftrekk. Likevel passer en sittebenk perfekt som sengebenk på soverommet. Med en sittebenk ved fotenden av sengen kan du med enkle midler gi ditt soverom en trendy og luksuriøs følelse.


Dessuten passer benken også perfekt til å sette frokosttallerken på. Så hvorfor ikke skape hverdagsluksus med en sittebenk i soverommet !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg