torsdag 21. november 2019

Veggpanel stue

Stue med rustikt gulv og smarte vegger. Løpet er langt ifra kjørt om du kunne tenke deg å fiffe opp stuen med nye vegger før julen ringes inn. Ved å velge smarte og kjappe løsninger kan rommet bli nytt og tidsriktig i løpet av en helg. Det blir også mindre minimalistisk enn rullemalt. Veggpanel med mye struktur skaper mer oppmerksomhet enn slette vegger, og vil passe perfekt inn på hytta, i TV- stuen eller der man har en Shabby Chic eller landlig stil.


Vi har kjøpt hus og skal pusse opp.

I stua er det en gammel bulkete tapet som vil bli et veldig styr å få ne og ikke minst vil det bli vanskelig å få et slett resultat etterpå. Derfor vurderer vi å sette opp ferdig malte plater, som ser akkurat ut som panel, i stua. MegaFlis har et stort utvalg av tak- og veggpanel i MDF. Tak- og veggpanel , eller smartpanel, er en enkel måte for deg å pusse opp.


Ofte brukes smartpanel istedenfor gips. Det er flere fordeler med panel. Nå er alt mulig når det kommer til paneler i tre! Hos MAXBO finner du et stort utvalg av innvendig panel.

Både behandlet og ubehandlet. Kjøp på nett eller i butikk. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Få varene levert hjem.


Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Panelet er ferdigmalt med en glatt overflate.


Overflaten gjør også at panelen er svært enkel å holde ren. Skagen og Tåkedis eller ubehandlet. Veggene er slitesterke og lette å renholde, slik at de egner seg i stuen , kjøkkenet så vel som andre rom. På badet må du passe på å bruke panel som er egnet til våtrom. Vi lever i en travel hverdag der alle vil rekke mest mulig til tross for tidsklemmen.


Platene kan monteres direkte på stendere.

Den raskeste veien til ny panel på veggen. Smartpanel gir mer tid til overs. Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli. Utforsk de ulike panelene. Velg mellom malt, beiset, oljet eller ubehandlet panel.


Du kan også skape en helt spesiell egenart gjennom seriene Herregår Sjøbod og. Alltid gode priser på Panelplater fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg