torsdag 28. november 2019

Ramme 70x100

Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde. For veggmontering, suppler med FIXA beslag. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn?


Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.


Fotorammer - 70x1cm. Har du et virkelig stort bilde, plakat eller forstørrelse som du vil ramme inn? Da trenger du selvfølgelig en stor ramme ! Våre 70x1cm-rammer er blant de største rammene i vårt sortiment, og de fås i mange forskjellige farger, stiler og materialer. Et stort bilde på veggen kommer til å prege hele rommet.


Ramme 70x100

Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Hvit passepartout til 70x1- ramme og plakater i 50x7 syrefri. Flere farger og størrelser på desenio. Kjøp rammer i størrelse 70x100. Vår bilderammer egnet for plakater, postere og plakater.


Ramme 70x100

Vi har rammer i svart, hvitt, gull og kobber. Kombinere våre posters med rammer i forskjellige størrelser og opprett en bildevegg. Et interiørdesign tips er å matche svarte rammer med tekstplakater og fotoplakater. Les mer år med gode tilbud.


Skandinaviske røtter. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet. Den klassiske ramme 70x1findes i sort og hvid i træ samt gul sølv og kobber i aluminium. Ramme passepartout hvit x 1cm. Bruk klipsramme når du vil at bildet skal komme i fokus.


Motivet kommer godt frem og bildet flyter lett inn i omgivelsene. Vi opfordrer til at turde mere derhjemme og tage for sig af alle de sjove, smukke, trendy og skønne plakater og rammer. Not included in discounts and deals Levering.


Normal leveringstid er 2-arbeidsdager. Et innrammet bilde er også en spesiell ting å få, og passer derfor fint å gi bort som gave. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner.


Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Rammen har krystallklar pleksiglas og er veldig lett å åpne på baksiden.


Den er laget for enkel å henge på veggen både horisontalt eller vertikalt. Plakater i produktbildene er ikke inkludert. X4 40X5 40X6 50X7 60Xog 70X100.


Eikeramma har en litt tynnere list enn naturtre og den brune treramma.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg