torsdag 28. november 2019

Slettvoll lamper

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper. Morsom og annerledes belysning.


Sjekk utvalget hos CoolStuff.

Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Hos oss får du eksklusive lamper til alle rom, laget for hånd på små, spesialiserte verksteder i Italia, England og Belgia. Det gir hver enkelt lampe sin særegenhet.


Der viser vi våre norske håndlagde møbler presentert i helhetlige og inspirerende miljøer. Møbler, tepper, lamper og interiørvarer som er nøye utvalgt for å passe sammen og skape tidløse innredninger som varer. Kom innom oss for å se!


Vi har stor, fin utstilling av flotte møbler fra mange kjente leverandører!

Besøk vår butikk i Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 1i Drammen. Sort stoff på utsiden og sølvfarget innside. Sølvfargen gir et fint lys, og en eksklusiv følelse. Flott oppheng i tak, med tre ståltråder.


BELYSNING Belysning gir ikke bare lys til hjemmet. Det er også med på å understreke interiøret. SLETTVOLL på Gjøvik og i Tromsø.


Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt. Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet. Finn din favoritt i nettbutikken! Lave priser og rask levering.


Handle raskt og enkelt på Ellos. Vi tilbyr et bredt utvalg lamper slik at du kan finne den perfekte lampen. Alt fra den komfortable lenestolen til madrasser og sengetøy i fantastisk kvalitet. Trendbildet fremover vil bli preget av det lune og koselige, med nye farger og materialmiks – i mange variasjoner. Men husk at det antagelig holder med én slik lampe!


Tenk gjerne på hvordan den fungerer med tanke på annen kunst i rommet, og hva slags gjenskinn den kan gi i vinduet.

Man kan lett gå lei slike lamper , så bruk litt tid på å finne en du kan leve lenge med. Vurder også muligheten til å få spesialdesignet en lampe. Slettvoll leverer møbler til ”hele huset”. Dual-belysningssystemfungerer helt uten WLAN.


Eller du kan integrere ZigBee-kompatible lamper i et eksisterende smarthussystem. På noen lamper kan du trekke ledningen inn i dekslet ved opphenget. Slik gjemmer du den bort. Sikkerhet skal alltid komme først. Dessuten vil garantien falle bort hvis du gjør endringer på lampen.


Lampen er ca 110cm høy og rundt 1med fult utstrukket. Hos oss finner du et bredt sortiment utendørs- og innendørs belysning for å lyse opp hjemmet ditt. Viktigst av alt er å kunne tilby et varierende sortiment, som bygger på lamper i høy kvalitet, vakker design og gir den nødvendige inspirasjon til det kommende lampekjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg