onsdag 6. november 2019

Sperregrunn jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid.

Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett. Kvist- og sperregrunn. Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Grunning, Innendørs,. Produktet begrenser muligheten for gjennomslag fra kvister. En kombinert kvistlakk og sperrende grunning.


Malermester Einar Nilsson fra Tid for hjem demonstrerer hvorfor du må kvistlakke.

Med dette unike kombinasjonsproduktet fra Jotun får du kvistlakk og grunning i ett. Hvis det ikke kvistlakkes når det skal males panel, vil fukten i malingen få harpiksen i kvistene til å svette ut. På nytt treverk anbefaler vi strøk, og tidligere behandlet strøk. Hei, kvist og sperregrunn fra Jotun er et bra produkt, men ingen 1 garanti for at det ikke blir kvistgjennomslag. De har sikret seg ved å skrive på spannet kvistgjennomslag er et naturlig fenomen og kan forekomme over tid.


Infra er et Gjøco produkt og de ligner som regel veldig på Jotun sine produkter. Ved bruk av malingsprøyte må sprøyteutstyret rengjøres grundig før og etter bruk. Passe på: forvarming bør ikke stå på. Påfør to strøk grunning før ønsket farge.


Husk at kvister kan slå gjennom maling uansett hvor gammelt treverket er. For å bli kunde av Norges største leverandør av overflateprodukter trenger du bare å sende en forespørsel til. Sperregrunn er en vanntynnbar grunning til sperring og isolering av for eksempel sot,. For panel, se nedenfor om kvister og gulning.


Jeg har et rom jeg skal male, der vegger og tak er laget av siste-sortering panel med omtrent fire millioner kvister pr. Det tolker jeg som at sperregrunn er like heftbar, en kan vel nesten si en får noe ekstra i forhold til heftgrunn. Jotun kvist og sperregrunning eller Infra sperregunning.


Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Kan brukes på de fleste underlag som panel, bygningsplater, glassfibervev, tapet, gipsplater, gammel puss og betong m.

Motvirker kvaegjennomslag fra kvist. Bør ikke brukes på ny betong. Jeg har fått høre av fler som har vært veldig fornøyd med Opus(Monter) sin sperregrunn. De mente denne var bedre en jotun sin. Men har solgt Jotun produkter i alle år og føler man kan stole veldig bra på deres produkter.


Det er Gjøco som lager denne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg