mandag 11. november 2019

Ramme 25x25

Her har vi samlet alle våre fotorammer som passer bilder i størrelsen 25xcm. Har du litt ekstra fine bilder som du har fremkalt i et større format så passer disse rammene aldeles utmerket. Ta deg en titt i vårt sortiment og finn din favoritt blant alle våre rammer.


Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?

Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Ram inn fotografier, tegninger o. Lag din egen stil, mal og dekorer rammen slik du ønsker. Det finnes passepartout i størrelser som passer. Kontroller nøye slik at rammen du kjøper fungerer der du har tenkt å ha den. Mal og dekorer rammen slik du vil ha den.


Passepartout fås i passende størrelse. Bestill favorittbildene dine, ram inn og heng de sammen.

SortKun for hengende bruk. Vips, så har du en helt personlig bildevegg! Hvis du er ude efter en ramme med et sejt og anderledes udtryk, er du kommet til det rette sted - vi tilbyder en række kvadratiske billedrammer med målene 25xcm. Tag et kig herunder og se, hvad der fanger netop din opmærksomhed.


Vil du have en mat ramme i sølv? En guldfarvet med floatglas? Der også det målet du skal fylle i når du bestiller en ramme etter egne mål. For å finne totalmålet er det bare regne sammen bildemålet og listens bredde x2. På samme måte regner du ut rammens høyde.


Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Hvis du ikke ønsker at bore hul i væggen til en store ramme , er det dekorativt at have den stående på en reol eller skænk med støtte op af væggen.


Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Billeder, tegninger, fotos etc.

Ovenfor ses vores udvalg af kvadratiske alu- og trærammer i lyse, mørke, blanke og matte farver. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. Fotorammer – finn en ramme med passende mål. La opplevelsen fra bildene bli værende ved å ha dem godt synlig. Da kan du, familie og venner minnes hyggelige ferieminner, dager når barna var små og andre viktige minner og motiver.


GRATIS FRAKT PÅ BESTILLINGER OVER 399KR. Skruer følger ikke med. En ramme i tre og plast med oppheng i metall bak. Rammestørrelse 25xcm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg