mandag 25. november 2019

Skurebørste

Skurebørste

Tradisjonell skurebørste av tre, med nylonbust. Mål x x cm. SKUREBØRSTE HÅRD BORST. Skurebørste is available for purchase in increments of 1. Du kan også være interessert i. Smart Microfiber bøtte, liter En stødig bøtte som tåler å bli brukt. Hjelper deg med å hol.


Skurebørste

Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. Definisjon av skurebørste i Online Dictionary. Betydningen av skurebørste. Norsk oversettelse av skurebørste.


Oversettelser av skurebørste. Informasjon om skurebørste i gratis engelsk online ordbok og leksikon. English: scrubbing-brush. Svenskprodusert skurebørste.


Skurebørste

Nybys skurebørste har hard bust, og passer ekstra bra til rengjøring av grove overflater innendørs og utendørs. Til all vask og rengjøring. Det gikk desverre ikke an å reservere produktet akkurat nå, vennligst prøv igjen.


DeLaval skurebørste er en tradisjonell skurebørste av høy kvalitet. Den er god å holde i og den ligger godt i hånden. Generell skurebørste for rengjøring av sluttenheter og generelt hygienisk rengjøring av maskiner og spann - kan bruke større trykk.


Skurebørste

Størrelse: x 2mm. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Comfort skrubbebørste kan kobles til vann, og passer til alle originale GARDENA Cleansystem-håndtak for rennende vann. Meget kraftig skurebørste fra Vikan med børsteutlegg som gjør det mulig å rengjøre rundt overflater som for eksempel små transportbånd i fiskeindustrien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside.


Hvis du fortsetter, godtar du retningslinjene våre. Autoklaver, tåler opp til 1°C. Myk kunstbust med stivere bust i ytterkant for vanskelige flekker. Tåler lut og løsemidler.


Godkjent for bruk i kontakt med næringsmidler i henhold til CE og FDA. Gulvbørste, perfekt til gulv med smale fuger. Bruk av fargede børster gjør det mulig å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg