fredag 22. november 2019

Ramme 28x35

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Her har vi samlet alle våre fotorammer som passer bilder med målene 28xcm. Blant våre rammer finner du både klassiske og moderne alternativer, noe som gjør det enkelt for deg å finne en ramme som passer hos deg.


Ramme 28x35

Med en vakker ramme kan du skape en unik og personlig følelse som fremhever bildet ditt. Med klipsrammer vil de vakre bildene dine eller familiebildene være hovedfokus, da denne ikke har noen kantlinje. Perfekt for plakater, bilder eller annet som ønskes bevart bak glass.


Glasset festes enkelt med klips. Bruk klipsramme når du vil at bildet skal komme i fokus. Motivet kommer godt frem og bildet flyter lett inn i omgivelsene. Edsbyn Svart er en svensk kvalitetsramme produsert av Galleri1. Det gir rammen et rolig og stilrent preg.


Uanset om du leder efter en simpel ensfarvet ramme eller en mere eksklusiv fotoramme med flotte detaljer, så finder du den hos os. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Rammen pakkes trygt ind og leveres hurtigt.


Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Vi gir deg også muligheten til å bestille forstørrelse med ramme , slik at du har alt klart til å henge opp bildet så fort forstørrelsen er klar.


Velg mellom flere forskjellige rammer for å finne den som passer motivet ditt aller best. Eventuelt støv og smuds er mindre synligt på den matte farve end den blanke sorte ramme. Rammeformatet Målene på rammen på den udvendige del er 2x 3x cm.


Ramme 28x35

Vi har noe for enhver smak. Forsidelistens bredde er mm. Målet ind mod væggen er mm. Vægten på 28xrammen er 5g. Motivet og rumfanget Dit billede må maksimalt måle 2x 3cm.


Eksklusiv sort ramme med hvit passepartout og sort inneramme. Ta vare på de gode minnene! Klassisk ramme i sort med passepartout. PhoEco rammen modtager du med en bagplade og et lyst bagpapir, så du på den måde for en så flot indramning som muligt der også støtter billedet. IKEA - FISKBO, Ramme , svart, Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har.


Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Få billederne til at hænge pænt og harmonisk på væggen Generelt set, så finder mange det besværligt at hænge billeder op, da det kan være en udfordring at få dem til at hænge, så det ser pænt og harmonisk ud. En sort ramme passer godt til farvestråelende såvel som sort-hvide motiver. Står du og mangler billige billedrammer til dine familiefotos, plakater eller kunsttryk?


Mulighederne er mange, og du bør derfor tage dig god tid til at kigge på de mange forskellige løsninger inden for rammer til billeder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg