mandag 18. november 2019

Ramme 20x25

Ramme 20x25

Sjekk ut 20xRamme. Hos oss finner du fotorammer i flere ulike størrelser. Her har vi samlet de rammene som passer til bilder i størrelsen 20xcm. Leter du etter en vakker ramme i en trendy farge eller en elegant fotoramme i svart lakkert tre? Da har du kommet til riktig sted!


Ramme 20x25

Bla nedover og finn det du leter etter i vårt brede utvalg. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe.


Ta vare på de gode minnene. Der også det målet du skal fylle i når du bestiller en ramme etter egne mål. For å finne totalmålet er det bare regne sammen bildemålet og listens bredde x2.


Ramme 20x25

På samme måte regner du ut rammens høyde. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener.


Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Fotorammer – finn en ramme med passende mål.


Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene bli værende ved å ha dem godt synlig. Da kan du, familie og venner minnes hyggelige ferieminner, dager når barna var små og andre viktige minner og motiver.


Fin ramme i sort eller hvit som passer i alle miljøer. Kan henges på vegg og settes på bordet. Rock er produsert i ekte tre og leveres med ekte glass. Vi knipser bilder hele tiden.


Ramme 20x25

Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Så bør du tage et kig i vores brede udvalg herunder. Her finder du noget for enhver smag. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio.


Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Det er mulig en må kutte bort noen millimeter av bildet for at det skal passe i rammen. Lysåpning 17x2cm. Bestil gerne din ramme online inden kl. Har du mange rammer i forskellige størrelse og typer, som du gerne vil have sendt, finder vi nemt et tilbud til dig.


Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Vips, så har du en helt personlig bildevegg! En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Vi printer dine digital bilder og gir deg norges beste fotobok. Med sikker lagring er bildene dine lagret trygt hos oss.


Vi har også et stort utvalg av fotogaver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg