onsdag 20. november 2019

Retro taklampe

Retro taklampe

Kjøp taklamper hos Norges ledende leverandør av elektromateriell. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Retro taklampe

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Handle raskt og enkelt på Ellos. Stort utvalg av hjemmeinnredning! Taklampene våre kommer i en rekke forskjellige former og fasonger, der du kan velge farge, mønster og størrelse alt etter hvor du vil henge opp taklampen. En stor taklampe – gjerne en pendellampe – tar seg for eksempel godt ut over middagsbordet.


Retro taklampe for volt med integrert LED i en hvit finish. Integrert LE estimert. Tekstiltrukket ledning. Prøv FINN levert, fra kr 75. Nå hjelper vi selger å sende varen til deg enten.


Møbler og boliginnredning online. Bredt utvalg av vintage og moderne designmøbler av kjente merkevarer. Gratis frakt over 9nok, prisgaranti og rask levering! I spisestuen vil du kanskje i stedet bryte av med en taklampe i en industriell stil, hengende med glødepærer i en retro -stil med synlig glødetråd. Til soverommet velger du kanskje en taklampe i krystall som gir en følelse av luksus og løfter helhetsinntrykket på soverommet ditt.


Uansett hva du søker, så finner du det her hos Trademax. Vi har ett stort utvalg av taklamper inne, plafonder og hengelamper til enhver smak i alle prisklasser. Det er jo ikke alltid like lett å velge riktig belysning. Så derfor har du du alltid fri retur og 90dagers åpent kjøp hos oss.


Retro er slett ikke et banneord… det er den fete ultra store lampen som på -tallet hang over bordet og til den dag i dag fortsetter den å spre glede, farger og lys og stadig være kul… Litt som når John Travolta braker inn i stuen vår som gjenskapt action helt, som vi ellers hadde glemt fra de gamle disco filmene. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Velg blant et stort utvalg av taklamper for alle typer rom og innredningsstiler. Lampehuset har alltid lave priser og et bredt utvalg. Klikk hjem din taklampe fra.


Sven Ivar Dysthe for Arnold Wiigs Fabrikker (AWF). Taklamper i klassisk og antikk stil online hos Lampegiganten. Finn din drømmelampe hos oss i dag! Klar til oppheng når sort eller hvit ledning og takoppheng er montert av kjøper. Taklampe med unik design i hvitt porseleen (eller kan muligens være glasert keramikk, men pga tyngden og klangen når man banker på den tror jeg dette er porseleen) Særegen retro industristil.


Retro taklampe

Er du på jakt etter en ny taklampe ? Vi har et stort utvalg av taklamper til stue, gang, bad og soverom. Sjekk ut vårt utvalg nå. Rimelig frakt og fri retur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg