fredag 1. november 2019

Rice kopper

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Rice , flotte fargerike produkter til barn og voksne! Melamin fra RICE er elsket i mange familier - spesielt barn setter pris på disse fargerike innslagene! Det er vanskelig å ikke bli i godt humør av å omgi seg med RICE sine fargeglade produkter. They are practical, functional and absolutely indispensable… the popular RICE cups.


Maybe you have seen them before? Our RICE cups comes in soooo many great colors, patterns and sizes. The cups are amazing for drinking, for pencils, for knick knacks, for picnic or for beautiful flowers. Vi fører et lite sortiment av produktene dems, men kan skaffe hele utvalget på forespørsel!


Fargene på koppene fra Rice gir inspirasjon til lek og glede og egner seg godt. Rice kopper er en serie med godt utvalg av fargerike kopper i Melamin. Rice er en dansk produsent av kopper , servise, boller og annet dekketøy i Melamin. Melamin benyttet av Rice er BPA fritt og slitesterkt, og egner seg derfor godt som servise til bruk både utendørs og innendørs. Bestill Rice Servise hos Bakeren og Kokken!


Rice kopper

De har et stort hjerte, og sterke sosiale etiketter. En 6-pakning med fine barnekopper fra Rice. Perfekt å ta med seg ut på tur, eller dekke på med hjemme. Motivene på bildet kan skille seg fra de du får i dette kjøpet. Koppene er fri for BPA.


Et sterkt materiale som tåler mye. Produktene er derfor supre for barn, i hagen og på tur. Rice er et dansk merke kjent for fargerike kopper , tallerkner etc i melamin.


Designet er inspirert av gode gamle dager og preget av rene linjer kombinert med spennende detaljer. Rice ønsker å inspirere til humor og godt humør. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Dekorer med detaljer fra Jotex. Stort dekorsortiment. Gratis frakt fra 6kr. Die neue, farbenfrohe Rice Kollektion hier online entdecken.


Rice kopper

RICE is a Danish interior design and accessories company, known for colorful melamine, handmade baskets, lovely storage - items for living room, kitchen and kids room - all in happy colors and everything you need for your everyday life. Alltid gode tilbud og rabatter. Veldig holdbare kopper som er fine å ha med på tur, fine til barna - rett og slett fine. Leder ikke varme, tåler å vaskes gang på gang uten at de blir slitt. Mange spør om navnet RICE.


Rice er en grunnleggende matvare, og i mange land er det viktig for overlevelse. Dette er grunnen til at navnet appellerer til dem. Rice er kjent for fargerike kvalitetsprodukter for hus og hjem. Sættet kan for eksempel bruges ombord på båden, i campingvognen eller i sommerhuset. Flotte melamin kopper fra RICE i flere farver.


Melaminprodukter fra RICE er godkendt af Fødevarestyrelsen og er testet sikre til fødevarekontakt. Så blomstretrykket er ganske bra sammen med akvarell -print. Settet kommer i en fin boks, så vi synes det er en åpenbar gaveide for en RICE -fan. På bildene ser du koppene både i esken og individuelt. Rice hos Sprell Skal du lage bursdag hjemme, innrede et barnerom eller trenger du en fargeklatt i hverdagen?


Rice har produkter for deg som er glad i farger – enten du er liten eller stor. Her finner du kurver, servise, tepper, puter og mye annet morsomt til barnerommet. Rice Melamine kopper stk S, Rabbit 6-pakning med lekre drikkekopper i Melamin.


Rice kopper

Melaminkoppene tåler mye, er ripefrie og passer like godt til frokostbordet som. Hent på lager i Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg