onsdag 6. november 2019

Rammer billig

Fraktfritt over 3kr. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer.


Rammer billig

Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100.


Kjøp billige rammer på Desenio. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Rammer til bildene dine. Vi vet alltid hva som gjelder. Vi har kontroll på trendene, vi sørger for å alltid ha med klassikerne i utvalget vårt, vi fanger opp ønskene deres og vi har et godt sortiment både når det gjelder billige rammer og mer eksklusive varianter.


Vi har kort sagt rammer som passer i alle hjem, eller sagt med andre ord – en ramme for enhver. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret.


Rammer billig

Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Mange størrelser i både rammer og passepartout. I vår nettbutikk finner du billige rammer av høyeste kvalitet. Stilfulle høykvalitetsrammer designet for alle smaker. Alle våre vakre rammer er best i sin kategori.


Var en bestselger når jeg solgte rammer. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Trygg E-handel med dagers angrerett. Når du besøker en rammemaker har du muligheten til å skreddersy innrammingen slik at den reflekterer din stil. Om du vil skape mer dypde i motivet bruker vi en avstandslist på innsiden av rammen som separerer bildet fra glasset.


Rammer billig

Med denne teknikken kan man også ramme inn objekter, en såkalt 3D-innramming. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Står du og mangler billige billedrammer til dine familiefotos, plakater eller kunsttryk? Mulighederne er mange, og du bør derfor tage dig god tid til at kigge på de mange forskellige løsninger inden for rammer til billeder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg