tirsdag 12. november 2019

Rammer bohus

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.

Dekorer dine vegger med bilder, rammer og speil fra vårt galleri. Med slike interiørelementer får rommet raskt en mer personlig stil og du kan enkelt omrokkere på elementene for å skape nye uttrykk. Velg blant våre bilder, rammer og speil av ulike størrelser, design og farger – og vi er sikre på at du vil finne noe som faller i smak. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet.

En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Greens produserer rammer og print til fotografer, kunstnere og rammeverksteder over hele Norge. Utover dette ta kontakt med ditt. Bohus , Oslo, Norway.


Hos Skeidar har vi et bredt utvalg av rammer og bilder. Bodø bystyre anbefaler at REN Hunstad AS gis økt. Vi har noe for enhver smak og stil. Med sortimentet vårt av rammer har du mange muligheter til å gi gamle bilder nytt liv og en helt ny innramming.


Sortimentet har alt fra enkle linjer til spreke. Har brukt IKEA`s Ribba rammer til utskrifter i Aog synes de er stilfulle. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo – dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser. Produktnavn Stockholm.


Rammer Ferdigrammer i alle mulige størrelser. Det betyr at du kan få kjøpt ferdige rammer til bildene hos fotografen. Hvis ikke må du kjøpe 13xeller hva det er de selger hos bohus osv.


BOSSE Hattehylle, bohus. BERLIN Skoskap, bohus , gang. Nå har vi for på alle rammer !

Aldri mer tomme vegger! Motivene er både håndmalte og grafiske trykk fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg