fredag 1. november 2019

Pynte bord til høstfest

Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Her får du inspirasjon og gode tips til hvordan du kan pynte et vakkert festbord.


Blomster skaper en vakker ramme rundt et selskap. Uansett om det er stort eller lite, så vil blomster alltid være med på å skape en hyggelig stemning rundt bordet. Gult, grønt, rødt og oransje er som kjent de mest karakteristiske høstfargene og passer ypperlig til å skape en varm og lun stemning rundt bordet.


Jeg synes det er utrolig hyggelig å dekke bord. Uansett om man blir få eller mange er det koselig med en fin ramme rundt måltidet.

Jeg har dekket mange bord , både til egne arrangementer og til interiørartikler. Høsten byr på mange anledninger til å dekke et vakkert bord. Enten det er fårikålmiddag eller høstfest med gode kollegaer, er det ekstra stas dersom måltidet i etterkant omtales som en fryd for øyet så vel som for ganen! Er du invitert til selskap i høst? Husk en gave til vertskapet!


Dekk et skummelt bord til Halloween-festen. Nå nærmer den seg, årets skumleste fest, Halloween. Det er bare å begynne å planlegge, og skal du ha gjester til Halloween, kan du la deg inspirere av disse tøffe Halloween-bordene! Det er ingen hemmelighet at jeg elsker borddekking.


Det er såå inspirerende med fine borddekkinger, både. Jeg hadde lyst til å kombinere rosa med sort og gull, noe som gir en glamorøs og feminin stil. Sart rosa myker opp det stramme sorte. Bordet ble passe feminint og samtidig litt rocka, og passer like godt til jentekveld som til vennemiddagen. Tips til dette bordet: Miks sort og gull med rosa for et mykere og mer feminint uttrykk.


Vi må jo pynte litt med høstpynt før vi drar fram julepynten, så da jeg hadde klubb forrige dagen, fant jeg fram høstlige dataljer til å dekke bordet med. I en skuff fant jeg noen hobbyting jeg kjøpte for ørten år siden, og de kom nå til nytte! Jeg må alltid ha noe grønt på bordet.


Nøtter, pepperkakeformer, frukt og andre ting du finner i skapet er også fint å pynte med.

Spre det du vil utover bordet like tilfeldig som på bildet under. Når du pynter op til høstfest så tænk på gamle dage og hvilke materialer de havde til rådighed. Høstfest dekoration og pynt.


Tag også en tur ud i naturen og saml det du kan finde ved denne årtid. Lad dig samtidig inspirere af de farver du ser i skoven, ved solnedgang, på marker og ved enge. Moderne møbler og interiør av god kvalitet.


Se ukens gode tilbud nå. Alltid design i kvalitet. Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom. Det er jo som oftest tema når man pynter bord.


Kjøp bord hos Trademax. Enten er det dåp, bryllup eller konfirmasjon, eller så er det tema-fest som sommerfest, høstfest etc. Man kan lage mye fint, og det er bare fantasien som stopper deg! Caroline de Presno har vunnet termokopper og fat i serien Black Contour fra Menu med dette bursdagsbordet. Stearinlys og dempet belysning får treverket i bordet til å gløde, og vi vil slett ikke gjemme det bort under en duk.


At gåsunger og gammelrosa kan framstå så stramt, overrasker oss. Det var et nydelig pyntet bord dine gjester kom til. Flott med de høstbladene. Jeg finner ikke sånn duk som du har noe stesyns den er såå anvendelig, til nesten ALT.


Ha en fin søndag,klem fra svigermor! Det er nå vi har tid til å stelle i stand for familie og venner. Bland gjerne markblomster du plukker selv med blomster fra vårt store sortiment av blomster til for 2. Her er bord i nøytrale nyanser og fargerike bord , bord for høytidelige selskaper og uformelle fester. Farger og stiler i noe for enhver smak, så skal. I weekenden var der høstgudstjeneste i vores lokale kirke.


Pynt til høstgudstjeneste. Jeg har tit pyntet en kirke op til bryllup, barnedåb og begravelse, men det her var første gang, jeg skulle pynte op til en høstgudstjeneste. Efteråret og høsttiden er på alle måder en skøn tid.


Vi går først igjennom enkle tips til pynting av bord , og deretter kommer tips til hvordan pynte opp bryllupslokalet. Se også DIY blomster til bryllup. Dette festbordet ble dekket til 17.


Takk til Marianne de Bourg for dekking av bord. Har man fødselsdag, lyst til at holde en fest m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg