onsdag 6. november 2019

Ramme 24x30

Ramme 24x30

Fraktfritt over 3kr. Hos oss finner du fotorammer i mange ulike størrelser og her finner du rammer som passer bilder i størrelsen 24xcm. Vi har rammer i ulike farger som kan brukes både stående og liggende. Få rammet inn et kjært minne i en vakker fotoramme og heng det på veggen i stuen, eller sett det i bokhyllen.


Ramme 24x30

Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Bruk syrefri passepartout når du rammer inn portretter og andre bilder.


Det gir dem et proft og elegant uttrykk. Med en passepartout løfter du fram motivet og gjør det mer synlig. Det vanligste er at passepartouten har skrånende kanter for å gi maksimal effekt.


Ramme 24x30

Focus Rock ramme Eg 24x30. Smuk ramme i træ, som passer til alle miljøer. Billedrammer i formatet 24xcm. Så kan du tage et kig på vores herlige sortiment ovenfor, og så tror vi fuldt og fast på, at du snart finder det, du leder efter. Som det fremgår ovenfor har vi et stort udvalg af forskellige slags rammer.


Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn?


Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Svenskprodusert kvalitetsramme, leveres med floatglass og bakstykke med både vertikal og horisontal oppheng til vegg. Det er også ryggstøtte opp til størrelse 21x29.


Utvendig mål 289x3mm, dybde mm. Grunnmalt, ubleket bomullslerret i god kvalitet. Oppspent på blindramme med sømfri kant, stiftet på baksiden.


Ramme 24x30

Vil du gerne modtage vores nyhedsbrev, bedes du indgive din e-mailadresse her. Dekorer dine vegger med bilder, rammer og speil fra vårt galleri. Med slike interiørelementer får rommet raskt en mer personlig stil og du kan enkelt omrokkere på elementene for å skape nye uttrykk.


Velg blant våre bilder, rammer og speil av ulike størrelser, design og farger – og vi er sikre på at du vil finne noe som faller i smak. Rammestørrelse - 24xcm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg