mandag 18. november 2019

Romantiske tapeter

Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Romantikk handler ikke bare om hjerteformet sjokolade. Det er et sted eller en forestilling som får i gang fantasien eller følelsene i en person.


Med våre romantiske tapeter og fototapeter kan du skape en romantisk stemning i rommet og pryde veggene med design som fremkaller reaksjoner, samtidig som rommet får et stilmessig løft. Gi hjemmet et nytt uttrykk med tapeter ! I Rustas tapetsortiment finnes det noe for enhver. Vi samarbeider med etablerte designere, og tapetene våre produseres i Europa. Takket være store innkjøp uten mellomledd kan vi presse prisene kraftig og alltid tilby virkelig prisgunstige tapeter av god kvalitet. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter.


I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. De fleste tapetene i våre butikker er non-woven- tapeter som er enkle å sette opp. Dessuten har vi tapetlim og de verktøyene du trenger for å lykkes med tapetseringen!


Romantiske tapeter

Disse tapetene er noen år gamle, men kunne like gjerne kunne vært årets nyheter. Blomstertrykk er jo absolutt i vinden i år. Det er bare å la seg inspirere og vil du ha tak i noe som ligner, kan du høre med de ulike leverandørene om tapene føres ennå.


Eller så har de garantert noe i samme stil. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Den nye generasjonen tapeter må nemlig oppleves med fingertuppene. Tapet er ikke lenger bare papir med trykk på, nå lages det også tapet i sammenpresset fibermasse som gir en helt annen fornemmelse i overflaten.


Sandberg er en svensk producent af klassisk og romantisk tapet. Denne tapet kunst fra Sverige har længe været et favorit i scandinavien. Fondveggstapetene er fortsatt meget populære, men over hele rom og boliger blir disse for sterk kost.


Isteden bruker vi lyse og lettplasserte tapetmønstre med romantiske blomstermotiver, diskrete striper eller ensfargede tapeter med tekstur i overflaten som harmonerer med hverandre. Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet, fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Se alle vores tapeter i vores showroom på Gl. Kongevej i ENGESVANG.


Romantiske tapeter

Book venligst en tid og lad os klargøre dit besøg. En samling av romantiske og elegante tapeter. Motiver med svaner, vannlinjer og den populære Campbell Damask er noen av høydepunktene i denne kolleksjonen. Fortellingene ligger i veggene, møblene og atmosfĂŚren.


Velg din favoritt blant historiske og vakre tapeter , og skap ditt eget romantiske univers. Den romantiske indretningsstil er elegant, original og bringer en drømmende atmosfære til hjemmet. I denne kategori har vi samlet alle vores klassiske romantiske tapeter , som kan forvandle et hvert rum om til et fransk slot med blomster og snørklede linjer på væggene. Tapeter med små mønstre er velegnet til rum, hvor man ikke ønsker et overvældende og dominerende udtryk. De småmønstrede tapeter virker mere rolige og diskrete, og de kan være med til at skabe nogle flotte miljøer og stemninger, der passer perfekt til den nordiske stil.


Find din egen favorit blandt vores småmønstrede tapeter her. Grønt gjør noe med oss. Det er beroligende, avslappende, og skaper harmoni i rommet.


Fargerike og her viser vi et utvalg av våre grønne tapeter. Elegante ensfargede tapeter opptrer side ved side med stormønstret bladverk og geometriske mønstre. I Modern Spaces finner du også en kreativ miks av glatte og taktile overflater, matte mønstre og slående skimmereffekter. Tapeter som overrasker og gjør mye av seg – uten å bli dominerende i rommet. Vores 35-års erfaring med tapet, vægdekorationer og -beklædning sikrer dig det både det rigtige udvalg af tapet, men også tapeter i den helt rigtige kvalitet.


Hos Tapetforum går vi derfor meget op i, at alle vores tapeter kan leve op til vores egen høje standard. Barnerommets figurative tapeter byttes ut med en mer leken, ung stil. Romantiske blomstertapeter, vakre dyretapeter og geometriske former i friske farger er gode valg både til barne- og ungdomsrommet. Fjær tett i tett, som en evig drømmefanger.


Fra romantiske tapeter til kritthvitt. Bortsett fra et oransje maleri på stueveggen er det meste hvitt. Interiøret er enkelt. Ikke mye dill og dall rundt omkring, nei. Da vi flyttet inn var jeg mer romantisk og vi hadde franske tapeter med slitte uttrykk og tunge gardiner i alle rom, forteller hun.


Romantiske tapeter

Men det har ikke alltid sett slik ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg