tirsdag 5. november 2019

Speil hay

Bestill din favoritt i vårt omfattende sortiment av innredning her! Norges største utvalg av design for ditt hjem. Design til rett pris. Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?

Book tid med en av interiørdesignerne våre. Rundt speil , Strap, fra HAY. Moderne, enkelt og vakkert speil som passer inn i hvilket som helst hjem. Perfekt til gangen, badet eller soverommet.


Rammen er utført i pulverlakkert stål, og speilet henges opp ved hjelp av et silikonbånd som går hele veien rundt. Pinorama board er et kult speil som er lagd i materialene stål og kork. Pivot er designet av Lex Pott. En perfekt liten hyllle som kommer med og uten speil.


Maya-speilene er designet av Doshi Levien og er like mye et dekorasjonselement.

De fargede speilene egner seg veldig godt som dekorasjonspeil i stuen, gangen, soverommet o. Innovativ og enkel design, og rett og slett genialt enkelt å henge opp på veggen. Rask levering og personlig service. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter.


Se vårt enorme utvalg nå! Velg og vrak blant modeller som veggspeil, bordspeil og større gulvspeil. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Selve rammen på speilet er av powercoted stål, og reimen som går rundt er lys grå og av silikon.


Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Speil er uunnværlig i et hjem, uansett om det er snakk om et helfigurspeil til soverommet, et lite rundt speil til gangen eller baderomsspeil.


Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Danske Hay har tatt Norge med storm igjennom mange år med geniale designsamarbeid og praktisk design. Dansk design på sitt beste til en rimelig pris.


Vi har et bredt utvalg av møbler og interiør fra Hay , både på lager og som bestillingsvare.

Hay – Ruban speil er en serie speil med dekorative kantebånd. Eikerammen er innpakket med et fargerikt bånd som gjør kantene mykere. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.


Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Skip to Main Content. Fokus på skandinavisk design krydret med litt glam fra Italia og USA i medium- til high end segmentet.


Pinorama vist på bilder er eksempler på hvordan du kan bygge deg din egen Pinorama. DIMENSJONER Diameter: 1cm. HAY Pinorama Mirror, S.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg