mandag 11. november 2019

Terrassebeis honning

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Jeg har en terrasse i impregnert treverk på ca kvm, som har vært behandlet med terrassebeis.


Denne var av en farge kalt honning , men ble mer som mørk brun. Etter noen år er nå beisen såpass slitt at terrassen må behandles på nytt, og jeg hadde tenkt å fjerne den gamle beisen, og beise den på nytt i en lysere farge (lys grå). Testvinnende terrassebeis basert på de beste alkyder. Vanntynnet terrassebeis med holdbarhet i opptil år. Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter.


Dette er et vanskelig utgangspunkt, fordi terrasseheller neppe er et prima produkt. Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold. Beis 1-bord i hele lengden med rull og gjerne forlengerskaft – overskudd av beis strykes av i lengderetningen.


Råd og tips - Gammel olje eller beis fjernes med Butinox Terrassefornyer. Terrassebeis vanntynnet skal det kun påføres ett strøk. Den gir effektiv beskyttelse mot fukt, sopp, alger og lysnedbrytning. Anbefales på terrassegulv, trapper, hagemøbler o. Konsistensen gjør påføringen enkel, uten sprut og søl. Beis ikke når det regner, eller er meldt regn i nær fremtid.


Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Kan også brukes på møbler utendørs av furu og gran. Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Gir en ekstra hardfør finish. Kan blandes i flere farger.


Til bruk på både nytt og gammelt treverk. Elendig resultat med Baron vannbasert terrassebeis ! Det ble en heldekkende film på overflaten. Med re-beising hvert eller annethvert år holder det seg. Det finnes en rekke leverandører som selger.


Jeg vil anbefale å beise terrassegulvet. Beis dekker og beskytter bedre og varer lengre. Da blir det fort varmt å gå på når sola skinner om sommeren. Vedlikehold av terrasse. Husk at treverket må være helt tørt før terrassebeis påføres.


Produktet er basert på silikonalky som har best UV-bestandighet av alle eksisterende alkydoljer, samt på kinesisk treolje, som har best gjennomtrengning og er mest motstandsdyktig mot vann av alle oljer. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best.


Jotuns terrassebeis har noen lyse gråfarger som kan passe bra til husfargen deres. Før dere legger på noenting som helst, les på forpakningen. Enkelte beiser skal legges vått-i-vått (viktig!), mens andre bare trenger ett strøk.


De fleste beisene er i dag vannbasert, men noen få er fortsatt oljebasert, selv har jeg brukt oljebasert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg